NAJBOLJI MAJSTORI U ALTINI

Servis i popravka šporeta AltinaAko razmišljate o nabavci indukcione ploče, možda ćete se zapitati da li vam treba električar koji će je instalirati umesto vas.

Korišćenje indukcione ploče je zaista uzbudljivo, ali ako je pravilno instalirate, to će vam omogućiti da bezbedno koristite ploču za kuvanje dugi niz godina i uživate u njoj.

 


Dakle, da li vam je potreban električar za ugradnju indukcione ploče?

Naravno da da, jer pravilna instalacija omogućava da indukcionu ploču koristite bezbedno, sa druge strane ako pogrešite pri instalaciji, to može izazvati niz problema u radu ploče.

Većina indukcijskih ploča za kuvanje zahteva instaliranje električara, pa je potrebno da zakažete dolazak majstora na vašu adresu.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Altina

Ako neispravno instalirate indukcionu ploču za kuvanje, možete izazvati požar, a pošto ste ploču sami postavili, nemate garanciju, kao kada to učini majstor iz ovlašćenog servisa.

Zato ovakvu opasnu intervenciju prepustite majstoru. Osećaćete se sigurnije i bezbednije u svom domu.

Majstor će proveriti i sve žice i prekidače, kako bi se uverio da je sve dobro postavljeno. Ukoliko vam kasnije bude trebala popravka šporeta ili ploče možete pozvati istog majstora.

Popravljanje šporeta Altina

Montažu indukcione ploče ali i sve vrste popravki, zamenu ringle, zamenu kablova, zamenu zaštitnog stakla.

Popravljanje šporeta ponekad podrazumeva i zamenu delova kao što su grejač, termostat, ventilator.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com