Servis protočnog bojlera

Protočni bojleri se po nekoliko stvari znatno razlikuju od klasičnih. najpre po načinu rada. Kod protočnih bojlera toplu vodu imate istog trenutka, jer voda prolazi kroz bojler i zagreva se u tom momentu, a kod klasičnih voda se postepeno zagreva do određene temperature.


Protočni bojleri su manji i u njih može da stane mnogo manja količina vode, ali se lakše uklapaju u sve vrste prostora i koriste se u svim tipovima objekata. Ipak, jedna stvar je važna kod protočnh bojlera a to je da instalacije moraju biti u jako dobrom stanju, kako ne bi došlo do kvarova.

Možda ne znate ali protočni bojleri se mnogo manje kvare, jer kroz njh prolazi manja količina voda pa su manje skloni nakupljanju kamenca.

Kamenac je najveći problem svih bojlera koji kvari grejač i uzrokuje zagušenja u bojleru, zbog kojih voda ne može lepo da prolazi kroz cevi, ali i ne može adekvatno da se zagreva.

Ipak, kao i svim uređajima i njima je potreban servis. Zato pozovite naš električarski servis, koji radi 24 sata dnevno/7 dana u nedelji.

Tu smo kako za hitne inetrevencije, tako i za one redovne. Trudimo se da u kratkom roku ispoštujemo sve naše klijente i da stignemo na vreme. To je posebno važno kod hitnih intervencija, gde se mora stići u najkraćem roku na adresu, te smo mi otvorili posebnu službu za hitne intervencije. Od nas uvek dobijate račun i garanciju, što našim klijentima uliva sigurnost, pa nam se u najveće broju slučajeva uvek vraćaju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com