NAJBOLJI MAJSTORI NA VRAČARU

Servis i popravka mašina za sušenje veša VračarMašine za sušenje veša mogu biti toplotne, kondenzacione, i ventilacione.

U zavisnosti od vaših mogućnosti i prostora kojim raspolažete možete se opredeliti za jedan od ova tri tipa mašina za sušenje veša koje će vam olakšati život.

Toplotne pumpe zahtevaju da se montiraju na mestu gde postoji odvod, dok drugi tip sušare kondenzacioni može stajati samostalno, i u njemu se voda nakuplja u posebnom filteru koji se redovno prazni.

 


Koji god tip mašine za sušenje veša da odaberete, znajte da sve one imaju puno dobrih strana.

Možete osušiti veš u veoma kratkom roku, štedite prostor za širenje veša, a u kući vam neće biti vlaga što je posebno opasno za zdravlje.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Vračar

Ono što bi trebalo da znate ukoliko primetite bilo koji problem na vašoj sušari je da možete u svakom trenutku pozvati majstora iz ovlašćenog servisa bele tehnike.

Servisi bele tehnike bave se dijagnostikom kvara, servisom, popravkom mašina za sušenje veša, kako za firme, najviše perionice veša a zatim i domaćinstva.

Ukoliko primetite da veš nije suv nakon sušenja a da je filter redovno čišćen, obavezno to spomenite majstoru.

Moguće je da u ovom slučaju dođe do pregrevanja grejača, koji radi slabije i ne može da dosegne temperaturu koja je potrebna za izvlačenje vlage iz tkanine tako da ona bude suva nakon završenog programa.

Popravljanje mašina za sušenje veša Vračar

Čest proble korisnika kod mašina za sušenje veša jesu i vrata koja ne mogu pravilno da se zatvore ili ne mogu da se otvore.

Kvar je najčešće u bravici ili tunel gumi koja oblaže bubanj i može ispasti iz ležišta baš kao i kod veš mašina.

Sigurno je da problem sa vratima ne može da se odloži jer se mašina neće pokrenuti ako vrata ne rade ili ne mogu da se zatvore.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com