NAJBOLJI MAJSTORI U SURČINU

Servis i popravka mašina za sušenje veša SurčinPostoji nekoliko veoma karakterističnih kvarova na mašinama za sušenje veša, a to je kada se bubanj uopšte ne okreće, mašina prilikom rada završi program do pola a veš ostane vlažan ili mokar ili ima neprijatan miris.

Druga vrsta problema dolazi od vode koja se nakuplja od sušenja i ne može da ode kroz previđeni odvod zbog zapušenog creva ili filera.

 


Zapušenja obično nastaju od vlakana sa tkanine koja se suši.

Ono što možete sami da uradite jeste da redovno čistite filter koji se nalazi u donjem levom uglu mašine, koji je potrebno izvaditi, isprazniti i očistiti i vratiti nazad.

Takođe kod nekih modela na vratima se nalazi mrežica, na kojoj se nakupljaju vlakna i koju je potrebno očistiti nakon svakog sušenja.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Surčin

Većina ljudi misli da ako se veš ne osuši dobro da je vreme za popravku mašine, ali u velikom broju slučajeva stvar se može rešiti čišćenjem i pražnjenjem filtera i ispuštanjem vode. Tada bi mašina opet mogla da radi kao pre i normalno suši veš.

Ukoliko je stradao grejač, programator ili termostat to je već ozbiljniji kvar koji nemojte rešavati sami.

Obavezno pozovite majstora za servis i popravku mašina za sušenje veša.

Na opštini Surčin ih ima mnogo i zato izaberite po preporuci. Pripremite svoju mašina za sušenje veša na vreme, bez obzira da li je koristite za domaćinstvo ili u poslovne svrhe.

Popravljanje mašina za sušenje veša Surčin

Popravljanje sušara nikada ne ostavljajte za period u sred zime ili kada ustanovite da ove godine mašina ne radi.

Tada se možete naći u situaciji da ne možete naći masjtora jer su svi pohrlili da pre zime urade servis i popravku sušara.

Servisi bele tehnike koji rade i servis veš mašine obično popravljaju i mašine za sušenje veša. Sve vrste popravki i servisa možete zakazati.

Kod sušara postoji čest problem nagomilavanja vode i začepljenja, pa se u najvećem broju slučajeva samo radi čišćenje filtera i creva za odvod vode.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com