NAJBOLJI MAJSTORI U STAROM GRADU

Servis i popravka mašina za sušenje veša Stari gradU najvećem broju slučajeva ljudi o popravci i servisu mašina za sušenje veša razmišljaju tek početkom jeseni, kada počinje sezona kada se najviše koriste ove mašine. Do tada veš sušimo na terasi i suncu, što je povoljnija i jednostavnija opcija.

Ali kada padne sneg i česte kiše tokom jeseni i zime, a temperatura se spusti veoma nisko, veš se veoma teško suši i potrebno je i do pet dana da bi se u potpunosti osušio.

 


Zato mnogi pronalaze rešenje u mašini za sušenje veša koja je svima potrebna a najviše onima u malim stanovima bez adekvatnog prostora za prostiranje i sušenje veša.

Zato je kvar na ovim mašinama u sred zime veliki problem za jedno domaćinstvo, kao i za niz perionica veša.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Stari grad

Pre nego što nazovete majstora za popravku mašine za sušenje veša, proverite da li je problem u filteru koji je potrebno isprazniti.

Ovo nije teško i možete uštedeti na dolasku majstora, potrebno je da sa vremena na vreme izvučete filter i ispraznite ga, najčešće se nalazi u donjem levom uglu.

Mrežicu na vratima gde se nakupljaju vlakna takođe je potrebno očistiti, ako mašina i dalje ne radi i ne suši veš kako treba, pozovite majstora jer je najverovatnije reč o kompleksnijoj popravci.

Prilikom servisa najčešće se radi popravka ili zamena grejača, termostat, creva, bubnja, popravka vrata i slično. 

Popravljanje mašina za sušenje veša Stari grad

Tačnu dijagnostiku majstor će vam reći tek kada pogleda mašinu i utvrdi da li su svi delovi još uvek u dobrom satnju ili je potrebno zameniti određene delove.

Najčešći problem je svakako nakupljanje vode u bubnju, zbog nemogućnosti odlaska otpadne vode, koja ostane nakon sušenja veša.

Svakako ne bi trebalo zanemariti ovaj kvar, jer mašina za sušenje veša nema svoju funkciju ako veš nije u potpunosti suv.

Ukoliko već drugi put palite mašinu a nakon završetka veš je i dalje mokar, verovatno je zapušen filter.

Može se desiti i da je grejač zastareo i da ne može da dostigne odgovarajuću temperaturu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com