NAJBOLJI MAJSTORI NA SAVSKOM VENCU

Servis i popravka mašina za sušenje veša Savski venacMašine za sušenje veša su veoma praktične. Omogućavaju nam da sve osušimo veoma brzo, čak i neki komad odeće koji nam je hitno potreban.

Mašina za sušenje veša štedi prostor jer ne morate veš da prostirete po stanu,a retko ko ima dovoljno mesta za prostiranje veša koliko mu je potrebno.

 


Zato je nabavka mašine za sušenje veša ili sušare kako se ona žargonski zove, veoma dobra investicija.

U zavisnosti od modela možete izabrati kondenzacionu, toplotnu ili ventilaionu mašinu za sušenje veša.

Sve se one razlikuju po načinu na koji izbacuju vodu, koja prrodno nastaje sušenjem i isparavanjem veša.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Savski venac

Kada primetite da voda ne odlazi iz mašine i da se zadržava u bubnju, da je veš mokar i nije osušen do kraja, vreme je da pozovete majstora.

Ukoliko imate perionicu veša, onda znate koliko je redovan servis mašine za sušenje veša važan, kako bi sprečili da se mašina iznenada prepuni vodom i pokvari. Istina, voda nije uvek glavni problem.

Često se dešavaju problemi da programatorom, što može i te kako uticati na mašinu, jer ako izaberete pogrešan program ili se program ne završi do kraja neke funkcije usled grešeke mogu se iznova aktivirati, tako npr. pregrevanje grejača može izazvati paljenje mašine.

Popravljanje mašine za sušenje veša Savski venac

Bez obzira da li imate problema sa vratima od mašine koja neće da se otvore ili zatvore, ili sa nekim drugim delom, ne brinite.

Servis bele tehnike je zadužen za sve vrste popravki mašina za sušenje veša, tako da će vaša mašina ponovo biti kao nova.

U Beogradu ima mnogo servisa bele tehnike a na vama je da se dobro raspitate o kvallitetu usluge i cenama.

Kao i kod drugih mašina i za ovu važi pravilo da je redovan servis mnogo jeftiniji nego stalne i iznenadne popravke, baš u trenutku kada vam je to najmanje potrebno.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com