NAJBOLJI MAJSTORI NA KARABURMI

Servis i popravka mašina za sušenje veša KaraburmaVaša mašina za sušenje veša je verovatno jedan od najčešće korišćenih aparata u vašem domu, posebno tokom zimskih meseci.

Ponekad će se pojaviti problemi sa vašom mašinom za sušenje veša, ali kako znate da li da kupite novu mašinu za sušenje ili da pozovete stručnjake da je poprave?

Najbolji način da saznate je da li je mašina pri kraju svog životnog veka. Proverite sledeće uobičajene probleme, a zatim utvrdite da li je isplativije popraviti mašinu za sušenje ili kupiti novu.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Karaburma

Pre nego što pozovete majstora pokušajte da proučite sve mogućnosti vaše sušare.

Može doći do trenutnih problema, ali najbolje je proveriti performanse mašine za sušenje u normalnim okolnostima kako biste utvrdili da li je vreme za novu.

Počnite da proveravate mašinu za sušenje veša pri svakom punjenju koje sušite. Na primer, ako odeći počinje da traje mnogo duže nego što se obično suši, to može biti posledica pokvarenog grejača. Međutim, to može biti i zbog materijala koji sušite.

Znaci koji ukazuju na to da je potrebno pozvati majstora jer su ozbiljni kvarovi u pitanju su: isključivanje mašine, nemogućnost pokretanja, nepravilno rotiranje bubnja, pregrevanje ili veoma visoka temperatura u mašini

Često možete otkriti problem sa sušilicom ako pronađete čudan miris ili čujete čudan zvuk.

Ako je vaša mašina za sušenje veša glasnija nego inače (i ne sušite ništa trapavo, poput cipela ili teških peškira), to može ukazivati na to da su komponente istrošene i da je uređaj na izmaku.

Popravljanje mašine za sušenje veša Karaburma

Uvek je vredno zatražiti ponudu za popravke, posebno ako ne možete priuštiti novu mašinu za sušenje, jer su popravke često jeftinije od nove mašine.

Nakon dijagnostike, uzmite u obzir pravilo 50%.

Ako će vaša mašina za sušenje veša koštati više od 50% prvobitnih troškova popravke i preko njenog životnog veka je više od 50%, onda je nabavka nove mašine za sušenje često isplativija.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com