NAJBOLJI MAJSTORI NA ČUKARICI

Servis i popravka mašina za sušenje veša ČukaricaMašine za sušenje veša takođe mogu slati jasne signale da im je potrebna popravka.

 


Ako čujete nešto što zvuči kao zaista glasan miš, velika je verovatnoća da je to uzrokovano zateznim remenicama koje su deo šireg pogonskog remena.

Nažalost, pogonski remen je nešto u skoro stalnom radu dok se bubanj mašine za sušenje veša okreće. Dobra vest je da su potpuno zamenljive jer su samo mali plastični delovi.

Čak i samo čišćenje i podmazivanje ovih delova moglo bi da pomogne jer mogu i da se osuše - još jedan uzrok škripanja.

Ukoliko niste sigurni i ne možete da rastumačite neke od jasnih znakova da sa mašinom nešto nije u redu, pozovite majstora.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Čukarica

Ukoliko ste primetili zvukove od struganja, majstor će pogledati mašinu i uraditi kompletnu dijagnostiku. Ovo generalno ukazuje na to da metal u bubnju struže sa nečega dok se okreće.

Ako je tako, ovo nije dobro i treba ga odmah popraviti, inače bi vaša mašina za sušenje veša mogla da se ošteti bez popravke - tako da ovo ne biste trebali zanemariti. Ako su plastični ležajevi potpuno istrošeni, postoji mogućnost da bubanj može strugati po metalnim okovima kada se okreće.

Popravljanje mašina za sušenje veša Čukarica

Svi pokušavamo da uštedimo novac-posebno trenutno-ali niko ne može dugo da živi sa bučnom mašinom za sušenje veša - niti će se vaše komšije hteti nositi s tim ako živite pored drugih i ako su tanki zidovi!

Možda će vam kasnije čak i uštedeti novac, jer što češće servisirate i popravljate sušaru, manja je verovatnoća da ćete morati kupiti novu.

Ipak, mašine za sušenje veša imaju svoj rok trajanja ali se on može značajno produžiti ako pravilno brinete o njoj, ako je neopterećujete vešom i koristite ispravni program.

Objavljeno pre 1 godina Servis mašina za sušenje veša Banovo brdo

Sigurno je veoma neprijatno kada shvatite da vam se...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com