NAJBOLJI MAJSTORI U BORČI

Servis i popravka mašina za sušenje veša BorčaMašina za sušenje veša ne bi trebalo da emituje nikakve mirise osim toplog, sveže opranog veša kada otvorite vrata.

Ako osetite miris gorenja, odmah zaustavite ciklus.

 


Majstor za servis i popravku mašine za sušenje veša Borča, Ovča, Krnjača

Najbolje je pozvati stručnjake, pre nego što pregrevanje postane kritična opasnost i pre nego što ponovo upotrebite mašinu za sušenje veša.

Kvarovi na mašini za sušenje veša često su uzrokovani jednostavnim problemima koje ljudi zaborave da provere.

Pre nego što pozovete tim za popravke, pažljivo pregledajte uređaj, proverite da li je utičnica uključena, proverite da li je utikač siguran i da nema problema sa instalacijama.

Takođe bi trebalo da proverite filter za vlakna jer začepljenje može sprečiti pokretanje mašine za sušenje veša.

Pažljivo pregledajte ceo uređaj, koristeći baterijsku lampu da proverite da li ste nešto propustili.

Ako ne možete pronaći jednostavno objašnjenje problema, nazovite majstora koji će vam ponuditi besplatan savet pre nego što utvrdi da li mora posetiti vaš dom radi popravke.

Popravljanje mašine za sušenje veša Borča, Ovča, Krnjača

Mašina za sušenje veša trebalo bi da traje oko deset godina.

Servisiranje mašine za sušenje veša svakih deset godina znači da ćete imati koristi od nove tehnologije i efikasnijih metoda grejanja koje mogu smanjiti potrošnju energije i uštedeti novac na računima. Sa deset godina ili više, nova mašina za sušenje veša često je bolja investicija, ali i sprečava vas da platite skupe popravke.

Pre nego što odete u prodavnice da kupite novu mašinu za sušenje, proverite da li je vaša mašina još uvek pod garancijom. Ako jeste, proizvođač može poslati novu mašinu za sušenje veša ili platiti popravke.

Ukoliko niste pod garancijom, nazovite servis bele tehnike i sa njima vidite koji deo tačno je potrebno popraviti i zameniti i da li vam se ta intervencija isplati.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com