NAJBOLJI MAJSTORI NA BEŽANIJSKOJ KOSI

Servis i popravka mašina za sušenje veša Bežanijska kosaMašine za sušenje veša su veoma korisne u svakom domaćinstvu. U prostorima male kvadrature ili u prostorima velike kvadrature gde ima puno veša, javlja se potreba da veš bude suv u veoma kratkom roku. 

 


Ukoliko imamo decu, ona često umeju da zaprljaju posteljinu i peškire, koje moramo stalno prati, tako da jedna mašina za sušenje veša rešava sve ove probleme.

Međutim kada se pokvari ili prepuni vodom, onda može doći do kvara koji mogu rešiti iskusni majstori na licu mesta.

 


Majstor za servis i popravku mašina za sušenje veša Bežanijska kosa

Majstor koji dođe na vašu adresu, pogledaće mašinu i prvo što će uraditi je pražnjenje filtera i creva koje može biti zapušeno.

Kod mašina za sušenje veša koje su kondenzacione, potrebno je da se bar jednom mesečno isprazni filter a mrežica na kojoj se nakupljaju vlakna i koja se nalazi na vratima, nakon svakog korišćenja.

Kada se sve očisti, mašina najčešće ponovo radi kao nova. Kako biste stalno imali mašinu koja radi besprekorno, obezbedite joj redovan servis.

Čišćenje filtera i mrežice možete raditi i sami, jer je veoma jednostavno, za to vam nije potreban majstor, dok za veće popravke i redovan servis jeste.

U mašini svaki deo se može pokvariti, baš kao i u bilo kojoj drugoj mašini, od grejača koji je najvažniji, za sušaru do programatora koji diktira sve procese u mašini.

Popravljanje mašina za sušenje veša Bežanijska kosa

Popravljanje zato ne bi trebalo odlagati, jer ćete se naći u gomili mokrog veša za veoma kratko vreme, naročito ako u vašem domaćinstvu živi puno članova.

Popravljanje mašina za sušenje veša svih modela i marki, radi servis bele tehnike, koji između ostalog nudi i uslugu servisa i popravke mašine za sušenje veša.

Ukoliko ste primetili da veš ima čudan miris, da se voda nakuplja u bubnju i da veš nije suv kako bi trebalo obavezno zakažite popravku.

Popravka je dostupna na teritoriji celog Beograda.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com