NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA VRAČARU

Servis bojlera VračarServis za popravku bojlera radi sve vrste popravki na bojleru i rešava najčešće probleme koji Vas mogu zadesiti ukoliko imate bojler.

Servis se ne bavi samo popravkom već i preventivom, a to znači redovno održavanje i čišćenje bojlera od kamenca kako bi osigurali najduži životni vek svom bojleru.

 


Popravljanje bojlera Vračar

Osim problema kada se voda jako sporo zagreva često se dešava da se voda previše zagreje odnosno da se pregreva.

Većina ljudi drži bojler uključenim non stop, ovo sve ima smisla samo ako podesite temperaturu vode na 60 stepeni, ne preko toga ukoliko je veća temperatura, termostat će početi da se kvari.

Ukoliko primetite zujanje i šištanje bojlera znajte da se voda pregrejala i da nešto definitivno morate da promenite. Zato nemojte koristiti bojler u tom stanju već ga odmah isključite iz struje i sačekajte majstora.

Ova situacija smatra se hitnom intervencijom u svakom servisu bojlera i zato će majstor izaći na teren odmah po Vašem pozivu.

 


Majstor za bojlere Vračar

Veoma je važno da se sve na vreme proveri, jer do eksplozije bojlera može doći u sledećim situacijama, kada se termostat, termo prekidač i sigurnosni ventil pokvare.

Da se to ne bi desilo majstor koji dođe u Vaš stan ili poslovni prostor proveriće svaki deo bojlera. Majstori već imaju unapred određen raspored operacije koje rade u sklopu jedne popravke i servisa.

Ukoliko vam se problem sa bojlerom desi noću i smatarate da je stvar hitne, ne libite se da zovete majstora, jer većina servisa za popravku bojlera radi 24 sata /7 dana u nedelji.

Takođe i majstori koji rade sami često su na raspolaganju u svakom trenutku ukoliko trenutno nisu na hitnoj intervenciji. Ono što je važno je da isključite bojler iz struje i isključite dovod vode, kako bi se osigurali do dolaska majstora.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com