NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA SAVSKOM VENCU

Servis bojlera Savski venacI pored dobrog bojlera i popularnog modela, ponekad je potrebno uraditi kompletnu zamenu instalacija u bojleru. Zamena instalacija je moguća na svim modelima, bez obzira da li su montirani horizontalno i vertikalno i bez obzira na brend bojlera.

 


Kvarove na bojleru, ne možemo izbeći ma koliko se trudli i često servisirali bojler.

Zamenu instalacije na bojleru moraju raditi profesionalci. Oni moraju imati veliko znanje iz elektro usluga. Zato oni rade profesionalnu instalaciju za fizička i pravna lica.

 


Popravljanje bojlera Savski venac

Instalacije su veoma delikatan posao i jedna od najtežih popravki, jer se sve žice moraju pravilno povezati na način da ne predstvaljaju opasnost za rad Vašeg bojlera. Instalacije su važne jer napajaju strujom grejač i termostat pa bez njih grejač i termostat ne mogu da rade.

Indikatorska lampica se takođe povezuje preko žica. Takođe veoma je važno da serviser poveže žice nlti i fazni provodnik.

Električne instalacije su veoma važne za uzemljenje. Zamena instalacije je veoma kratka ali zahtevna intervencija i moraju da je rade profesionalni servisi.

Iskakanje osigurača je takođe jedan od prvih znakova da je potrebna intervencija na instalacijama.

Majstor za bojlere Savski venac

Majstor koji dođe na Vašu adresu zbog instalacija će Vas pitati da li ste osetili miris dima ili paljevine, jer je to prvi znak da bi tebalo zameniti instalacije i da je na njima nastao neki kvar.

Retko se dešava da će majstor promeniti celu instalaciju, već samo određeni deo i tom prilikom preporučuje se upotreba kvalitetnih silikonskih žica koje dobro čuvaju provodljivost.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com