NAJBOLJI VODOINSTALATERI U BORČI

Servis bojlera BorčaUkoliko Vam je potrebna usluga zamena inox cevi bojlera i popravka, pozovite Vaš servis za popravku bojlera.

 


Zamena inox cevi se radi obično kod kuhinjskih bojlera a služe da sprovedu hladnu vodu iz vodovodne mreže u bojler i da toplu vodu sprovedu do česme za korišćenje. Ukoliko one zakažu, baš kao i brinox cevi, nećete moće da dobijete ni hladnu ni toplu vodu.

Zato je ova intervencija veoma važna.

 


Popravljanje bojlera Borča

Popravljanje inox cevi zapravo se svodi na zamenu oštećenih cevi. Montaža inox cevi obično se vrši nakon montaže bojlera a kasnije se mogu i zameniti. Inox cevi postavljaju se tako što se cevi za dovod vode povezuju sa bojlerom.

Sigurno se pitate kada je vreme da promenite svoje inox cevi, a odgovor je kad počnu da menjaju boju ili koroziraju. Takođe navoji moraju biti dobro namešteni da ne bi došlo do curenja vode.

Cena montaže inox cevi nije velika i iznosi negde oko 15 evra, sa dolaskom majstora. Inox cevi se postavljaju na svim vrstama i modelima bojlera.

Majstor za bojlere Borča

Majstor koji dođe na Vašu adresu da obavi montažu inox cevi zadržaće se najviše pola sata koliko je potrebno za samu intervenciju. Ova mala ali važna intervencija može vam spasiti bojler. Majstor koji je zadužen za inox cevi može popraviti i druge kvarove na bojleru, zamenu grejača, čišćenje kamenca, zamenu termostata.

Važno je da majstora pozovete na vreme jer tako povećavate šansu da spasite svoj bojler. Kompletnu nabavku delova može obaviti Vaš majstor ili Vas uputiti na prodajna mesta. Ukoliko nemate mnogo mesta u kupatilu, majstor Vam može predložiti horizantalno postavljen bojler koji će Vam uštedeti dosta prostora.

Postoji idealan bojler za svaki tip objekta, za svačije potrebe i džep, važno je samo da saznate koje sve mogućnosti imate kada je kupovina bojlera u pitanju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com