NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA VIDIKOVCU

Servis bele tehnike VidikovacRedovan servis bele tehnike ima mnogo više prednosti, nego što je perfektan rad samog aparata. Ponekad i kvalitet vazduha u Vašem prostoru trpi ukoliko se servis ne radi redovno. Tako je kod klima uređaja, koji osim što zahtevaju redovan servis zbog ispravnosti samog aparata, zahtevaju i redovno čišćenje i održavanje zbog tendencije da se na njima nakupljaju klice i bakterije.

Ukoliko klimu ne čistite redovno, rizikujete vazduh u Vašem domu koji nije zdrav i može biti urok različitih alergija.

 


Popravka bele tehnike Vidikovac

Popravka klima uređaja je potrebna i obično sledi nakon što klima uređaj nije redovno čišćen. Servisiranje klima uređaja od kojih je čišćenje samo jedan deo, potrebno je raditi minimum jednom godišnje, obično na proleće. Uz to nakupljena prašina i nečistoće dosta smanjuju efikasnost klime, pa će ona morati da radi mnogo jačim intezitetom, da bi postigla stepen hlađenja koji Vam odgovara.

 


Servisiranje bele tehnike Vidikovac

Kada govorimo o klima uređajima, postoji servis spoljne jedinice i servis unutrašnje jedinice.

Servis unutrašnjosti klime podrazumeva pranje spoljnjeg poklopca, antibakterijsku dezinfekciju, čišćenje turbine i kadica.

Servis spoljašnje jedinice se sastoji iz pranja kondenzatora, pranja kućišta i proveru pritiska u sistemu.

Firme bi trebalo da rade mnogo češće servis klima uređaja, jer ih obično imaju više i rade duže. Za servisiranje klima uređaja, obratite se profesionalnom servisu bele tehnike. Postoje i specijalizovani servisi koji se bave isključivo servisom klima uređaja, kao i montažom i demontažom, popravkom i prodajom ali i otkupom klima uređaja.

Majstor za belu tehniku Vidikovac

Majstor za klima uređaj može Vam pokazati koliko se nečistoća nakupilo od prošle posete, uraditi kompletno čišćenje i servis ukoliko je potrebno.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com