NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE U MIRIJEVU

Servis bele tehnike MirijevoKvar na električnom šporetu je jedan od najurgentnijih kvarova, koje serviseri zaposleni u servisu bele tehnike Mirijevo obavljaju.

Električni šporet je jedan od najvažnijih aparata u kući, jer uz pomoć njega kuvamo i spremamo omiljena jela, zato je veoma važno da on radi u svakom trenutku. Ali kao i kod svih aparata dešavaju se greške i zastoji a ukoliko imate problem sa grejnom pločom, rešoom obavezno pozovite servis bele tehnike.

 


Popravka bele tehnike Mirijevo

Servis bele tehnike Mirijevo obavlja sve vrste popravki na elekričnom šporetu, sve modele i brendove šporeta. Bez obzira da li je potrebno zameniti rezervni deo ili proveriti instalacije, nije na odmet da bar jednom u nekoliko meseci pozovete servisera koji će pregledati električni šporet, sve žice i delove. Električni šporet je posebno opasan zbog velikog rizika od požara, ukoliko dođe do pregrevanja šporeta ili kvara na instalacijama. Ono što se najčešće radi je zamena grejača na rerni, zamena termostata na šporetu, zamena ringle, zamena ravne ploče, kabla, prekidača.

 


Servisiranje bele tehnike Mirijevo

Servisiranje je poželjno raditi što češće jer ponekad nismo svesni da je mogućnost od izbijanja požara velike. Redovno servisiranje električnih šporeta se posebno preporučuje ugostiteljskim objektima, koji ih koriste tokom celog dana i na taj način se više troše.

Zato većina ugostiteljskh objekata koji se bave pripremom hrane, bi trebalo da imaju svoj servis bele tehnike, za iznenadne intervencije i redovno servisiranje. Servis bele tehnike popravku električnog šporeta stavlja kao prioritet, te je obavezno u što kraćem roku izaći na teren.

Majstor za belu tehniku Mirijevo

Pre nego što majstor dođe na Vašu adresu, ne preporučuje se da sami popravljate šporet. Dovoljno je da isključite glavni izvor struje i sačekate.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com