NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA MILJAKOVCU

Servis bele tehnike MiljakovacServis bele tehnike Miljakovac, ne bavi se samo popravkom veš mašina i sudo mašina, već i TA peći i kotlova. Mnogobrojna domaćinstva počinju da razmišljaju o svojim TA pećima već početkom jeseni, sa prvim hladnim danima.

Svako od nas razmišlja na koji će se način grejati ove godine. Da li će to biti drva, pelet, ugalj ili centralno grejanje ukoliko živite u stanu. 

 


Popravka bele tehnike Miljakovac

Već sa prvim hladnim danima, početkom septembra servis bele tehnike Miljakovac primi veliki broj poziva za popravku TA peći. Adekvatna priprema za zimu pre nego što padne prvi sneg je pola posla, a zbog stajanja preko leta, mnogo TA peći zahteva hitan servis i popravku.

Popravka je uglavnom u vezi sa zamenom termostata, rešetke ili grejača.

 


Servisiranje bele tehnike Miljakovac

Servisiranje je obavezno svake godine za sve vrste TA peći i kotlove etažnog grejanja. Najveći problem klijenti imaju kada shvate da se TA peć ne zagreva i tada je obavezno pozvati servis bele tehnike. Najbolje je na grejanje misliti na vreme i ne čekati zadnji minut, jer su tada serviseri obično zauzeti i možda nećete uspeti da zakažete termin. Kada se peć ne zagreva, najverovatnije je potrebno zameniti grejač. Čišćenje TA peći je nešto što bi trebalo da se redovno obavlja, a značaj servisiranja je veliki, jer zbog pokvarenog grejača ili termostata, lako dolazi do požara.

Zato je važno da o grejanju razmišljate još na leto, da ne biste dočekali zimu u hladnoj sobi.

Majstor za belu tehniku Miljakovac

Majstor koji popravlja TA peći, obično popravlja i servisira i kotlove na etažno grejanje.

Najčešće se radi popravka termostata kotla, zamena sklopke kotla, zamena instalacije i drugo.

Zato dočekajte zimu spremni i uradite servis.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com