NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA KARABURMI

Servis bele tehnike KaraburmaServis bele tehnike nije specijalizovan samo za belu tehniku.

Veliki broj servisa radi i servis bojlera, iako je to jednim delom posao za električare i vodoinstalatere.

 


Popravka bele tehnike Karaburma

Boler je poput tempirane bombe i zato je potrebno uvek raditi servis i do nekoliko puta godišnje. Budući da je bojler spoj vode i struje važno je da sa njim pravilno postupamo i zato je važno da ništa ne pokušavamo sami, već da pozovemo dežurnog servisera.

Popravka bojlera jedna je od najhitnijih intervencija. Često je uzrok svih problema grejač koji je prestao da radi, pa se iz bojlera čuju različiti zvukovi, kao što je šištanje, pucketanje bojlera koje obično prati sporo zagrevanje vode.

 


Servisiranje bele tehnike Karaburma

Jedan od glavnih neprijatelja svih bojlera je kamenac i glavni krivac za kvar grejača. Razlog je što se kamenac taloži oko grejača, pa se voda ne zagreva ili se zagreva veoma sporo. Servisiranje je obavezno u svakom domaćinstvu, a svaki kvar trebalo bi shvatiti ozbiljno. U sklopu servisiranja je popravka oštećenog  kazana, zamena grejača ili čiščenje kamenca. Kompletni pregled bojlera, svih žica i pukotina iz kojih bi mogla da curi voda i izazove strujni udar. U servisiranje takođe spada i montaža i demontaža bojlera, zamena kazana i drugo. Serviseri moraju servisirati sve vrste bojlera.

Na tržištu postoje i bojleri sa suvim grejačem, najnovija reč tehnologije, koji su mnogo moderniji i prakičniji za koriščenje jer je grejač odvojen od vode i nema sa njom kontakt. Zato se i sprečava taloženje kamenca što je ključno za dobar rad bojlera.

Majstor za belu tehniku Karaburma

Zato ukoliko primetite da je potrebno i nekoliko sati da bojler zagreje vodu, obavezno pozovite majstora. Na teren će izaći majstor koji je specijalizovan za bojlere, pogledati uređaj i uraditi dijagnostiku, tek nakon detaljnog pregleda on će Vam reći šta bi trebalo dalje uraditi.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com