NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA KANAREVOM BRDU

Servis bele tehnike Kanarevo brdoServis bele tehnike Kanarevo Brdo je tu zbog Vas, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Mnogi servisi imaju specijalnu hitnu službu, za intervencije koje se ne smeju odlagati i koje potencijalno korsiniku mogu ugroziti život.

 


Popravka bele tehnike Kanarevo brdo

U hitnim situacijama, neophodno je što pre obaviti popravku mašine ili aparata bele tehnike.

Ukoliko Vam se pokvario fižider, TA peć, sudo mašina ili bilo koji drugi aparat koji spada u belu tehniku, bez obzira na brend ili marku, pozovite servis bele tehnike Kanarevo Brdo. Oni koji rade u servisu imaju spisak najčešćih kvarova kod svake vrste aparata, za veš mašine najčešće je potrebno popraviti vrata, zameniti gumu na vratima ili otpušiti crevo za odvod. Takođe, često je i bubanj glavni problem.

Kod sudo mašine najčešći problemi vezani su za curenje mašine, začepljen odvod ili napukao ventil. Mašine za sušenje veša često imaju problem sa grejačem ili vratima. Frižider ima problem sa proizvodnjom previše leda.

 


Servisiranje bele tehnike Kanarevo brdo

Sve ove probleme servis bele tehnike veoma lako rešava. Nekada servisiranje traje duže ukoliko je problem nešto komplikovaniji, ali standardne popravke ne bi trebalo da traju duže od nekoliko sati. Servisiranje je nešto što je potrebno raditi najbolje na svakih 6 meseci, a nekada i češće- redovnim servsiranjem, ne samo da ćete sprečiti sve potencijalne kvarove, već Vam oni mogu ukazati na neispravne instalacije koje utiču i na uređaje i belu tehniku. Svaki aparat koji radi na struju može se pokvariti usled kratkog spoja, a onda problem dobija šire dimenzije.

Majstor za belu tehniku Kanarevo brdo

Pre svakog servisiranja, prvo se pogledaju instalacije, da li je neki od osigurača pregoreo i izazvao prestanak rada mašine.

Ukoliko se ustanovi da je to slučaj, mora se prvo taj problem rešiti, jer problem ne mora biti u samom uređaju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com