NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE U BRAĆE JERKOVIĆ

Servis bele tehnike Braće JerkovićNije novost da se servisi bele tehnike istovremeno, pored popravke bave i prodajom i otkupom bele tehnike.

Servis bele tehnike istovremeno može biti i pravo mesto za kupovinu nove veš mašine, ukoliko se ispostavi da se stara veš mašina ne može popraviti.

Ovo može biti i dobra prilika da servis bele tehnike otkupi od vas mašinu koja se ne može popraviti, pa je može otkupiti za delove.

 


Popravka bele tehnike Braće Jerković

Svaki servis bele tehnike će prvo pokušati da popravi vaš uređaj, pre nego što Vam predloži da kupite novi. U svakom slučaju od njih ćete uvek čuti dobar savet koji model veš mašine ili frižidera da izaberete.

Servis bele tehnike Braće Jerković radi sve vrste popravki na svim uređajima bele tehnike, kao i malih kučnih aparata. Ono što se obično najviše traži je popravka sudo mašine, popravka mašine za sušenje veša, popravka TA peći, popravka frižidera, popravka kotla, popravka klima uređaja. Retko koji servis bele tehnike popravlja samo jednu vrstu mašina, uglavnom je u ponudi popravka krupne bele tehnike.

 


Servisiranje bele tehnike Braće Jerković

Servisiranje bele tehnike je više od popravke, podrazumeva detaljan pregled, čišćenje, održavanje, nabavku delova za mašinu ili uređaj koji Vam je potreban. Mnogo firmi koji u svom poslovanju koristi veliki broj veš mašina ili klima uređaja ima potrebu za redovnim servisiranjem uređaja, minimum jednom mesečno a nekad i češće.

Zato se servisi bele tehnike utrkuju ko će imati više ovakvih klijenata, jer je kod njih veća potreba za servisiranjem. Svaka firma obično angažuje servis bele tehnike za redovan pregled i servisiranje kompletne bele tehnike.

Majstor za belu tehniku Braće Jerković

Majstor koji je zaposlen u sevisu predstavlja svoju kompaniju, zato je važno da njegov odnos prema klijentu bude profesionalan, da dolazi u tačno određeno vreme i bude stručan za popravljanje svih kvarova na uređajima bele tehnike.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com