NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE U BORČI

Servis bele tehnike Borča, Ovča, KrnjačaJedan od najgorih kvarova u kući je kada se pokvari frižider ili zamrzivač. Ukoliko je leto u jeku, a vaš frižider slabo hladi to će značajno smanjiti kvalitet života, jedna od najgorih stvari pored kvara uređaja je što će vam se sva hrana iz fržidera ili zamrzivača pokvariti.

Ukoliko vaš frižider ne hladi, ili iz njega curi voda, iz njega dopiru strašni zvuci ili proizvodi previše leda, potrebna vam je hitna popravka.

 


Popravka bele tehnike Borča

Popravku frižidera ponekad rade specijalizovani servisi a ponekad je deo ponude servisa bele tehnike, koji se osim popravke frižidera bave i popravkom veš mašina, sudo mašina, električnih šporeta, i drugih uređaja.

Dobar servis će pre popravke uraditi kvalitetnu dijagnostiku, a zatim Vam dati iskren savet kako da održavate svoj frižider ili zamrzivač. Dobar servis pruža odličan kvalitet i korektnu cenu.

Popravka frižidera je usmerena na adekvatno hlađenje uređaja, pa je u tom smislu najčešće potreban zamena termostata, zamena dehidratora, zamena motora ili zamena vrata.

 


Servisiranje bele tehnike Borča

Servisiranje je najviše potrebno restoranima, poslastičarnicama, prodavnicama i proizvodnji sladoleda.

Budući da neke namirnice moraju ostati u smrznutom stanju pre upotrebe i spremanja, servisiranje frižidera i zamrzivača je krucijalno za opstanak tih firmi.

Majstor za belu tehniku Borča

Dobar majstor je zlata vredan a kada nađete dobar servis od poverenja, to će svakako uticati na kvalitet poslovanja.

Na tržištu ne postoji veliki broj firmi i servisa bele tehnike koji popravljaju frižidere i zamrzivače, zato je najbolje da pitate za preporuku firme koje se bave prodajom sladoleda.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com