NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA BANJICI

Servis bele tehnike BanjicaServis bele tehnike Banjica veliki broj poziva ima za popravku sudo mašina.

Sudo mašine postale su gotovo obavezne u svakom domaćinstvu, a budući da je za njihov rad potrebna voda, mogućnosti za kvar su velike.

 


Popravka bele tehnike Banjica

Popravka sudo mašina je uvek kompleksna, Najčešće mašine prestaju da rade zbog dotrajalih ventila, creva za odvod vode, pokvarene pumpe, zapušenih filtera ili pokvarenih vrata.

 


Servisiranje bele tehnike Banjica

Servisiranje sudo mašine ali i svih drugih mašina počinje pravilnom dijagnostikom. Serviser koji izađe na teren, prvo će Vas pitati kada je nastao kvar, a tada će imati prezizniju sliku o potencijalnom uzroku. Servisirane sudo mašina najviše traže restorani, hoteli, kafići i svi ugostiteljski objekti sa kuhinjom.

Serviseri imaju problem sa nesavesnim ljudima koji ubacuju tanjire sa ostacima hrane, koji se potom zaglave u nekom delu i mašina prestaje da radi. Takođe, često se pojavljuje problem sa prskalicama koje se začepe kao i sa programima koji se podešavaju za pranje sudova. 

Na kraju popravke i zamene delova ukoliko je potrebno, serviser će ponovo pustiti mašinu u rad da bi proverio da li radi.

Servis bele tehnike servisira sve modele sudo mašina, a servisera možete pitati za savet koje tablete za sudo mašine da koristite i kako da ređate sudove, što je takođe važno. Često se dešava da se servisiranje radi jer se sudovi ne ređaju u mašini po rasporedu, pa može doći do toga da tanjir ili čaša zapnu u mašini, što može zaustaviti rad mašine i pokvariti je.

Majstor za belu tehniku Banjica

Majstor za popravku sudo mašina dolazi u kratkom roku. Prvo je važno isključiti dovod vode i zavrnuti glavni ventil kako ne bi došlo do poplave prilikom popravke.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com