NAJBOLJI SERVISERI U BEOGRADU

Servis i popravka aspiratora BorčaAspirator je nadzemni uređaj sa mehaničkim ventilatorom iznad ploče za kuvanje ili šporeta u kuhinji koji iz vazduha izvlači dim, miris, toplotu i paru.
Korisnici aspiratora imaju mnogobrojna pitanja za servisere aspiratora i ljude koji su zaduženi za njihovu proizvodnju i funkcionisanje.

Ukoliko se pitate zašto kuhinjska mast curi a aspirator ima nekoliko filtera, odgovor leži u samim filterima. Ovo je uobičajen problem sa kuhinjskim aspiratorima, a curenje dolazi iz samih filtera, a ne iz ventilatora unutra. 

 


Majstor za servis i popravku aspiratora Borča, Ovča, Krnjača

Kada majsor očist filtere, mast se i dalje može zaglaviti, zgusnuti i zaglaviti u pukotinama filtera. Međutim, kada je uređaj uključen ili se zagreva, oni se olabave i iscure.

Da biste rešili ovaj problem, verovatno je bolje zameniti filtere i dobro obrisati jedinicu pre ponovne upotrebe.

Majstor će uraditi kompletnu zamenu filtera.

Ukoliko imate problem ventuilatora koji se stalno uključuje i isključuje. Čini se da je problem u kratkom spoju na upravljačkoj ploči koja se nalazi unutar kontrolne ploče.

Ovaj deo se ne popravlja i potrebna mu je zamena.

Ukoliko imate ovaj problem majstor će vam predložiti kupovinu novog aspiratora, jer je sama zamena veoma skupa.

Popravljanje aspiratora Borča, Ovča, Krnjača

Aspiratori su koristan uređaj koji čuva vašu kuhinju od nehigijenskog i ružnog dima, mirisa i masti. Štaviše, oni čak doprinose čistoj završnoj obradi ili izgledu vaše kuhinje.

Možda nisu nešto o čemu mnogo razmišljate u svakodnevnim aktivnostima. Ali i te kako primećujete ako funkcioniše pravilno ili može imati problema.

Manje probleme, kao što je zamena sijalice, možete rešiti vi, dok velike popravke poput zamene ventilacije ili čišćenja pregrada, moraju da odrade profesionalci zaduženi za servis i popravku aspiratora.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com