Zamena grejača na šporetu sa ravnom pločom

Danas u većini domaćinstva imamo šporete sa ravnom pločom, zato je ova intervencija prilično česta u našem servisu. Ponekad je potrebno proceniti da li je potrebna zamena ili samo popravka grejača.


Postoji nekoliko situacija u kojima bi trebalo da promenite grejače na šporetu sa ravnom pločom:

Ukoliko je površina grejača oštećena, poput pukotina ili ogrebotina, ili ako grejač prestane da radi ispravno, možda ćete morati da zamenite grejač.

Ako primetite da se ploča ne greje ravnomerno ili ako neki delovi grejača ne greju kao ranije, to je znak da grejač treba zameniti.

U slučaju da osigurači prečesto pucaju kada koristite određeni grejač, to može ukazivati na problem sa grejačem koji uzrokuje preopterećenje električne mreže.

Ako su grejači stariji i već su prošli svoj radni vek, možda biste ih trebali zameniti, kako bi vaš šporet radio još bolje i efikasnije.

Uopšteno trebalo b i da vaš šporet pregleda električar i da uradi procenu grejača i da svoje mišljenje da li je zamena potrebna ili ne. Ukoliko vam budu potrebni zamenski delovi , ne morate brinuti, jer će ih naš električar nabaviti za vas po povoljnijim cenama.

Za samu zamenu ili ugradnju, možete nas pozvati svakog dana. Ukoliko ipak primetite da je došlo do pregorevanja ili osećate miris paljevine ili dim, obavezno isključite šporet i ne dirajte ga dok naše ekipe ne stignu do vas.

Račun i garancija za svaku uslugu je ono što nudimo našim klijentima, pored proverene usluge, dobrih električara i dostupnosti 24/7.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com