VEŠ MAŠINA UZIMA VODU ALI NE POČINJE DA OKREĆE

Ukoliko se vaša veš mašina ne okreće, to je veliki problem, jer ne može da opere veš. To znači da postoji određeni kvar u veš mašini, koji je mehaničke ili elektronske prirode.

Uzroci ovog problema mogu biti različiti, prenatrpana mašina, odnosno preopterećen bubanj sa većom količinom veša od dozvoljene, istegnut ili oštećen kaiš veš mašine, kvar na elektromotoru ili programatoru.


Ukoliko je u pitanju istegnut kaiš, on u ovom slučaju nema snage da pokrene bubanj koji bi trebalo da se okreće.

U slučaju da električar ustanovi da kaiš nije problem, on se može pronaći u elektro motoru, čiji se kvar dogodi kada je grafit na četkici istrošen i ne može se stvoriti elektro magnetno polje, a kao posledica javlja se to da bubanj ne može da se pokrene.

Programator takođe može biti uzrok problema koji se zove neokretanje bubnja, pogrešno podešeni programi ili korišćenje neadekvatnih programa može pokvariti elektroniku, pa se programi pomešaju, a programator je zadužen za sve funkcije u radu veš mašine.

Zbog kvara na programatoru, funkcija okretanja bubnja ne može da se pokrene, pa bubanj ostaje u mestu, a samim tim ne može da završi pranje.

Šta god da je uzrok, trebalo bi da pozovete ovlašćeni servis za veš mašine. Oni će vam dijagnostikovati kvar, popraviti veš mašinu i objasniti kako da je koristite dalje.

Uz to dobijate i račun i garanciju, ukoliko odaberete ovlašćeni servis.

Nemojte brinuti da li je pravo vreme da pozovete servis. Veš mašina je svakodnevno potrebna u svakom domaćinstvu i zato je ovo jedna od hitnih intervencija, kako bi popravka mogla da se uradi u što kraćem roku i kako biste dalje mogli da koristite veš mašinu, na ispravan način.

Niko ne želi gomilu veša i veš mašinu koja ne radi danima, zato pozovite na vreme.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com