Uključivanje etažnog grejanja

Etažno grejanje ima brojne prednosti, u odnosu na druge vidove grejanja. Kada koristimo TA peć ili grejalicu, onda možemo zagrejati samo jednu prostoriju ili susednu prostoriju, dok etažno grejanje omogućava da se sve prostorije greju ravnomerno.

 


Etažno grejanje može biti i centralno grejanje priključeno na gradsku toplanu ili sopstveno etažno grejanje.

Kod gradskog grejanja, imate grejanje u grejnoj sezoni, tako da o njemu ne morate da razmišljate, dok sopstveno grejanje podrazumeva da možete koristiti grejanje kad vam odgovara i ne morate plaćati cele godine.

Kod gradskog grejanja ne možete podešavati toplotu, pa se dešava da ne budete zadovoljni količinom toplote.

Ako se grejete na sopstveni ogrev, neophodno je da nabavljate ogrev, drva, ugalj, pellet, kao i da ložite, što je još jedna dodatna obaveza.

Za uključivanje etažnog grejanja, pozovite stručnjake iz našeg servisa. Svake godine, potrebno je proveriti cevi, pred sezonu grejanja, ali to prepustite našim stručnjacima.

 Ukoliko je neka cev korodirala ili je oštećena obavezno je potrebno zameniti je.

Kako bi izbegli smrzavanje i pucanje cevi u vikendicama, morate ići pred zimu i zatvoriti vodu. Dobro grejanje zahteva malo pripreme, a samo od vas zavisi kakvo ćete grejanje izabrati. Centralno grejanje je najefikasnije i najlakše za održavanje.

Za proveru ili uključivanje etažnog grejanja, možete nas pozvati bilo kog dana u godini. Majstori za etažno grejanje takođe, mogu uraditi i usluge premeštanja radijatora, povezivanja na kotao.

Svakako je ispuštanje vode i pritiska iz cevi, pre početka grejne sezone, jedna od najvažnijh stvari, koje bi trebalo uraditi. Zato za sve savete i usluge, pozovite nas. Mi dajemo račun i garanciju, a vi možete uživati u svom toplom domu.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com