Ugradnja klapne na aspirator

Klapna na aspiratoru služi za sprečavanje vraćanja vazduha izvan ventilacijskog sistema nazad u kuhinju. Kada aspirator radi, on uvlači vazduh, odnosno mirise iz kuhinje koje je potrebno izbaciti napolje.


 Međutim, bez klapne, postoji mogućnost da se ti mirisi, odnosno vazduh može vratiti nazad  kroz ventilacijski kanal, posebno kad je aspirator isključen.

Klapna je jedna vrsta zaštite koja omogućava protok vazduha, odnosno štetnih mirisa u samo jednom smeru, a to je iz kuhinje prema spoljnoj sredini, a nikakko obrnuto..Kada klapna ne radi ili je nema, često se dešava da mirisi ostaju u kuhinji ili se vraćaju nazad.

Ona je veoma važan element za funkcionalnost aspiratora i bez nje aspirator može raditi samo delimično. Ugradnja aspiratora je intervencija koju rade električari i možete je zakazati svakodnevno radnim danima.

Obično traje do sat vremena i nakon ugradnje dobijate račun i garanciju. Pre ugradnje električar mora isključiti napajanje, postaviti klapnu na pravo mesto i pregledti instalacije,a  zatim zatvoriti aspirator i proveriti njegov rad nakon popravke.

Provera popravke odnosno uređaja je naša stalna procedura, jer nam je važno da je sve urađeno na najbolji mogući način, kao i da vi budete zadovoljni.

Ugradnju klapne na aspirator možete zakazati svakog dana na bilo kojoj teritoriji Beograda, bilo d aživite na Novom Beogradu, Voždovcu, Zemunu, Čukarici ili nekom drugom naselju.

Imamo veoma dobre cene i sav neophodan alat, kao i stručne električare koji sa nama rade decenijama unazad.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com