Ugradnja aspiratora sa odvodnim crevom

Ugradnja aspiratora sa odvodnim crevom predstavlja pametan korak ka održavanju svežeg vazduha i čiste kuhinjske atmosfere.


 Aspiratori sa odvodnim crevom efikasno uklanjaju paru, masnoće i neprijatne mirise direktno iz kuhinje, pružajući svež vazduh u prostoriji.

Ova vrsta aspiratora zahteva manje održavanja u poređenju sa onima koji koriste filtere. Redovan izlazak filtera iz upotrebe i zamena predstavlja manje brige za korisnike.

Otvoreni odvodni sistem doprinosi energetskoj efikasnosti, smanjujući potrebu za čestim čišćenjem filtera ili zamenskim delovima.

Prilikom ugradnje potrebno je da odaberete  optimalnu poziciju za aspirator. Mesto instalacije trebalo bi biti iznad šporeta ili radne  površine radi najefikasnijeg uklanjanja pare.

Potrebno je da obezbedite  pravilan izlaz za odvod vazduha, idealno kroz zid ili kroz krov. Ovo će olakšati nesmetan prolaz vazduha i sprečiti kondenzaciju u crevima.

Ukoliko vam je potrebna ugradnja aspiratora, možeete je zaazati svaki dan na naše brojeve telefona. Ovo je jedna od rutinskih usluga  obično nije potrebno puno vremena kao kada se radi popravka.

Sigurno će vam biti potrebne i druge naše usluge poput vodoinstalaterskih usluga, montaže sanitarija, delova i odgušenja.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com