ŠTA AKO VARNIČI OSIGURAČ?

Struja je veoma loš gospodar, a dobar sluga, kaže jedna stara narodna izreka. Igrati se sa strujom, može da ima i fatalne ishode, nažalost, stoga to ne bi trebalo ni da pokušavate. 


Sve popravke ovog tipa, trebalo bi da prepustite stručnim licima, koji imaju pre svega, znanje, iskustvo, profesionalnost, alat, opremu i sve što je neophodno da se kvar uspešno reši.

Zovite u bilo koje doba dana, jer su naši majstori uvek dostupni. Kada varniči osgiurač, to može da se tretira i kao hitna popravka, pa će majstori doći za oko sat vremena, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda.

Dolazak se ne naplaćuje, a jedan od razloga što se to ne radi, jeste što građani često insistiraju da se cena kaže preko telefona, a to nikada nije moguće, dok se ne obavi detaljna dijagnostika.

Cena koja vam bude rečena, samo je orijentaciona i paušalna, a uživo će biti neka druga, niža ili možda viša. Da biste izbegli bilo kakva iznenađenja, budite strpljivi i iskoristite prednosti dolaska majstora na adresu, jer se to ne naplaćuje.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com