ŠTA AKO JE NEISPRAVAN TERMOSTAT NA ELEKTRIČNOM KOTLU?

Električni kotao znači da u stanu imate etažno grejanje, što opet implicira da svuda po stanu posedujete radijatore koji zagrevaju prostor. Ovo je veoma komforan vid grejanja i čak se smatra jeftinijim od centralnog grejanja.


Dobra stvar je što možete da podešavate sami koju temperaturu u stanu želite da imate, dok kod centralnog grejanja to nije moguće.

Etažno grejanje je u suštini, grejanje na struju, tako da i to treba uzeti u obzir prilikom kupovine stana. Računi za struju će vam biti povećani, ali samo tokom hladnijeg doba godine, kada grejete svoj dom, dok kod centralnog grejanja plaćate tokom čitave godine iste račune.

Ako termostat na električnom kotlu ne radi, tada nije moguće podesiti temperaturu, koja može da bude niža ili viša od one koju želite. Sa druge strane, termostat je potreban jer svakako nećete da vam ista temperatura u stanu bude tokom dana i preko noći.

Niko ne voli da spava u pregrejanoj prostoriji, to čak i lekari savetuju da se izbegava, pošto je nezdravo.

Zbog toga je vaša dobra odluka da pozovete naše majstore da dođu i da zamene ili da poprave termostat na električnom kotlu.

Ova popravka nije teška, ali ipak nemojte da pokušavate da je obavite sami, jer iako posedujete neka znanja, vi niste stručno lice.

Tako da, najbolje je da odmah zovete naše ekipe, koje će biti na licu mesta za oko sat vremena od momenta prijema poziva, gde god da se nalazite na teritoriji grada Beograda.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com