REMONT TA PEĆI

TA peć je jedan od omiljenih načina grejanja. Ipak, ona se često kvari, baš onda kada ne treba u zimslim hladnim mesecima.


Postoje najčešči kvarovi, a najverovatnije i vi imate jedan od njih u svom domu.

To su pre svega problem sa TA peći, koja ne duva topao vazduh, zatim slabo duva topao vazduh ili ne duva uopšte, što je problem, jer ne možete da zagrejete prostoriju, što je i glavna funkcija TA peći.

Jedan od čestih problema je i da osigurač izbacuje kada je uključite, što je vrlo opasno i potrebno je da pozovete električara, a pojedinci imaju i problem sa ventilatorom, koji ne radi dobro.

Zujanje TA peći je taakođe čest problem, koji bi trebalo proveriti sa električarem, koji može doći na vašu adresu i u najkraćem roku, ako proceni da je situacija hitna i neodložna.

Svi znamo da se TA peć puni, pa ako punjenje izostane, onda je to veliki problem, jer ne može zagrejati prostoriju, kako vi želite.

Zato je važno da pre svake zimske sezone, dođe električar i pogleda TA peć.

Kako bi otklonio uzrok, on mora znati šta je dovelo do kvara i ekspresno popraviti TA peć, koja vam je najvažnija u dugim hladnim danima.

Zujanje TA peći je posebno iritantno i može narušiti vaš odmor.

Prvi električar će proveriti zašto TA peć zuji i zameniti njene delove, tako da bude spremna pre zime. Poseban je problem i često se dešava ako se TA peća pokvari preko zime, jer onda morate da tražite elektriara. Ipak, oni kvalitetni će se potruditi da dođu na vreme, na vašu adresu.

Možda nise znali ali za hitne intervencije možete zvati bilo kada, čak i noću.

Nikada ne ostavljajte upaljenu TA peć, kada idete na put, jer je ona najčešći uzrok požara kada je neispravna.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com