Radijator ne greje a cev je topla

Vazduh u radijatoru može uticati u velikoj meri na kvalitet grejanja. Ukoliko ima vazduha, čak i u veoma maloj količini, može doći do nedovoljno zagrejane prostorije.


Zato je odzračivane radijatora veoma važno. To je postupak koji se primenjuje pre svake grejne sezone, a odnosi se na izbacivanje vazduha iz radijatora.

Prilikom odzračivanja, potrebno je isprazniti radijator, a zatim ga ponovo napuniti. Ako je ventil odvrnut do kraja, a cev je topa a vama je hladno, pozovite našu ovlašćenu ekipu vodoinstalatera, da proveri u čemu je problem.

Neophodno je da to uradite što pre, kako se ne bi smrzavali cele zime, a istovremeno plaćali grejanje.

Naša ekipa veoma stručnih majstora će doći na vašu adresu, u veoma kratkom roku i rešiti bilo koji kvar sa grejanjem  cevima.

Pored provere radijatora, radimo i montažu i demontažu radijatora, premeštanje radijatora sa jedne na drugu lokaciju, ako je to moguće i sve druge intervencije u vezi sa zagušenjem cevi, montažom sanitarija, popravkom bojlera, zamenom ventila.

Svaki dan u našem servisu je radni, tako da se ne morate izlagati opasnosti i čekati prvi radni dan ili da prođu praznici, možete nas pozvati u bilo kom trenutku. 

Posle 30 godina iskustva naučili smo kada je intervencija hitna i tada dolazimo za samo nekoliko minuta, sve ostale intervencije se raspoređuju u prvom slobodnom terminu, tako da svi naš korisnici budu zbrinuti i zadovoljni.

Veoma je problematično ako nađete vodoinstalatera koji je amater i može da još više pogroša sitauciju, a da posle ne možete da ga dobijete na telefon, jer nije pravno lice i nije vam izdao račun. Intervencije na poverenje se niada ne isplate, zato mi imamo svoju firmu, izdajemo i račun i garanciju i uvek nas možete dobiti na brojeve telefona.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com