Protočni bojler curi kap po kap

Protočni bojleri su popularni uređaji za zagrevanje vode koji pružaju trenutni i neprekidan dotok tople vode. Međutim, kada primetite da vaš protočni bojler curi kap po kap, to bi trebalo da bude znak za uzbunu. Ovaj problem zahteva detaljnu detekciju i brzu intervenciju kako biste očuvali efikasnost uređaja.


Uobičajeni uzroci curenja na protočnim bojlerima mogu biti labavi spojevi, istrošene delove ili povećani pritisak vode.

Prvi korak u rešavanju ovog problema je isključiti napajanje protočnog bojlera. Bez obzira da li ste  korisnik električnog ili plinskog protočnog bojlera.

Povećan pritisak vode takođe može uzrokovati curenje. Proverite pritisak vode prema uputstvu proizvođača i prilagodite ga ako je potrebno.

Ovaj jednostavan korak može sprečiti buduće probleme i očuvati dobar rad vašeg protočnog bojlera.

Ukoliko niste u mogućnosti da sami rešite problem, preporučujemo da se konsultujete sa našim električarem.

Električari su obučeni za dijagnostiku i rešavanje problema sa protočnim bojlerima, a njihova stručnost može sprečiti potencijalne komplikacije i obezbediti vam pravilan rad bojlera.

Verujemo da vas problem sa bojlerom plaši i zato obavezno pozovite naš servis i prijavite problem sa bojlerom koji mi lako rešavamo. Za vas radimo 24 sata, 7 dana u nedelji, a svim klijentima dajemo račun i garanciju.

Proverite zašto smo među najboljim servisima i zašto su kod nas zaposleni samo licencirani električari sa najkvalitetnijim alatom za sve vrste popravki. Ne brinite ako primetite dim iz bojlera ili curenej bojlera, isključite ga i pozovite našu službu za hitne intervencije. U najkraćem roku mi ćemo biti na vašoj adresi i rešiti problem.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com