POSTAVLJANJE SENZORSKIH LAMPI

Postavljenje senzorskih lampi može ali i ne mora biti komplikovano. Ipak, preporučuje se da taj posao ostavite električarima. Električar će najverovatnije na senzorskoj lampi postaviti potezni prekidač. On se ugrađuje u kućište, gde se spajaju provodnici za led lampu. Potrebno je isti povezati sa provodnicima.


Potezni prekidač služi da se lampa isključuje i uključuje po potrebi.Kada se potezni prekidač postavi u kućište lampe, potrebno je uzeti jednu malu burgijicu i probušiti kućište lampe kroz koji je potrebno provući konopac.Konopac služi da potezni prekidač može da se isključuje i uključuje.

Potrebno je probušiti adekvatno mesto na zidu, kako ne bi probušili kablove u njemu. Kada je električar probušio dve rupe u zidu za postavljanje senzorskih lampi, i postavio tiplove.

Kućište lampe je potrebno povezati sa žicom u zidu, tako da se one nakon montaže ne vide, a zatim zašrafiti, kako bi lampa stajala stabilno.

Kada je montaža gotova, lampa se može pomerati levo desno i podešavati ugao, kako bi svetlost mogla da pada gde želite.

Ono što vi možete da učinite jeste da izaberete senzorske lampe za svoj dom,a  električar može da izvrši montažu i da vam predloži njihovu poziciju u zavisnosti od mesta u vašem domu i drugih instalacija.

Sigurno znate da osvetljenje, naročito u kupatilu ne može da stoji baš na svakom mestu, zbog struje i drugih instalacija. Zato je raspored rasvete pametno planirati uz pomoć električara.

Električar vam može dati savet i oko odabira kvalitetnih sijalica i druge opreme, a možete nabavku prepustiti i njemu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com