POPRAVKA VENTILATORA U KUPATILU

Zamena ventilatora u kupatilu je nešto što električari svakodnevno rade. Ventilator su veoma važni, kao i njihovi sistemi, jer izbacuju utajao i zagađen vazduh napolje, kao i paru, koja može napraviti vlagu u kupatilu.


Ako je ventilator duže vreme pokvaren, kupatilom će se širiti neprijatni mirisi koji su puni virusa, vlage i bakterija, koje vam ne dozvoljavaju da živite u zdravom okruženju.

Zato čim primetite kvar, a to ćete prepoznati po ustajalom vazduhu i preteranoj vlagi u kupatilu, odmah pozovite elektrčara. Motor ventilatora može i da pregori, a tada može doći i do požara.

Ovo je problem koji se često zanemaruje, jer na prvi pogled nije najvažniaj stavka u našem kupatilu ali je veoma bitna za boravak u kupatilu.

Ukoliko vas zbunjuje rad ventilatora i imate dodatna ptanja, slobodno nas pozovite.

Naši iskusni električari imaju veliko iskustvo u popravci ventilator i zameni pokvrenih delova, zato ne oklevajte, već pozovite.

Moguće je da je kvar potpuno beznačajan i da se veoma jednostavno može otkloniti. Tako da za par minuta može se rešiti problem, za koji ste mislili da je komplikovan.

Ukoliko je neki deo polomljen ili oštećen, električar će ga zameniti.

Potrebno je samo da putem telefona opišete situaciju sa ventilatorom, da li on prebzo radii li ne radi uopšte ili je došlo do drugih problema.

Električari mogu doći u bilo koji deo grada. Poželjno je da se njihov servis nalazi u vašem delu grada ali to nije presudno.

Oni uvek stižu u odgovarajućem trenutku i mogu popraviti ventilator, pregledati instalacije i utvrditi koje delove treba zameniti.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com