Oseća se smrad iz mašine za pranje sudova

Ukoliko ste primetite neprijatan miris koji dolazi iz vaše mašine za pranje sudova, ne brinite, niste sami. Ovaj problem je prilično uobičajen, ali sa nekoliko jednostavnih koraka možete ponovno uživati u svežini čistih sudova bez neprijatnih mirisa.


Prvo, proverite filter. Filteri u mašinama za pranje sudova imaju tendenciju zadržavanja ostataka hrane i prljavštine, što može uzrokovati neprijatan miris. 

Izvadite filter i temeljno ga očistite pod mlazom tople vode. Ako je filter oštećen, razmotrite mogućnost zamene.

Zatim, Ako čišćenje ne pomogne, moguće je da je došlo do fizičkog habanja ili Ipak, ne donosite prebrzo zaključke, ostavite ravnu ploču da se ohladi, nakon što ste je isključili i vidite da li se ona hladi ili ostaje vrela.

Ako ste u panici, pozovite našu hitnu službu koja će u najkraćem mogućem roku doći na vašu adresu i utvrditi problem koji je nastao. Sačuvajte račun i garanciju i pažljivo održavajte ravnu ploču i ringle po savetima naših električara.koje su zadužene za funkciju tog dugmeta. U tom slučaju, možda će biti potrebno zameniti sam prekidač ili druge povezane delove. Ovaj zahvat može biti tehnički zahtevan, pa se preporučuje da kontaktirate stručnjaka ili servisera koji je specijalizovan za popravke šporeta.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com