Ne isključuje ventilator rerne

Ventilator u vešoj rerni, nakon što ste je uključili, koji ne prestaje da radi, može vas veoma nervirati, ali ujedno može biti i opasan. Ipak, nekoliko je razloga zašto ventilatori ne mogu da se isključe nakon uključivanja rerne, ali i nekoliko načina za rešavanje problema.


Prvi razlog je problem sa senzorom temperature, ako ventilator nastavlja sa radom, a rerna je isključena. Razlog može biti u pokvarenom senzoru, jer tada rerna ne prepoznaje kada je dostignuta temperatura, kada bi ventilator trebalo da se isključi-

Ventilator može ostati uključen, nakon što se rerna isključi, kod modernih rerni, gde ventilator i dalje radi, nakon što se rerna ugasi, kako bi ohladio rernu. U tom slučaju ovo je normalna pojava i ne bi trebalo da brinete.

Treći razlog može biti prekidač, koji je pokvaren ili oštećen. U tom slučaju neophodno je da pozovete stručnog električara.

Naš električarski servis stoji vam na raspolaganju. Za sve usluge dajemo račun i garanciju, a veoma precizno menjamo prekidač u rerni, ali rešavamo i sve druge problem u vezi sa ventilatorom.

Popravka rerne, šporeta, malih kućnih uređaja, naš je svakodnevni posao. Pokrivamo ceo Beograd i sve elektičarske usluge, tako da nas možete pozvati za bilo koju uslugu. Imamo konkurentne cene na tržištu.

Svi zamenski delovi koje ugrađujemo su originalni i možemo ih nabaviti za vas.

Proverite da li smo najbolji. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, a mi ćemo u najkraćem roku doći na vašu adresu. Sarađujemo sa brojnim pravnim i fizičkim licima, koji su nakon više godina i dalje naši stalni klijenti.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com