Na protočnom bojleru ide ili vrela ili ledena voda

Kada na protočnom bojleru čas ide vrela a čas hladna voda, to ne samo da može da vas iritira već može da bude i opasno po vaše zdravlje i možete dobiti čak i opekotine. Tako da možemo da kažemo da je ovo jedna od hitnih intervencija. Ne preporučujemo da ignorišete ovaj problem, već pozoovite naše električare koji izaći na teren i pregledati sve komponente uređaja.


Naša praksa je pokazala da kada je ovaj problem u pitanju najčešče problem pravi dovod vode, ako dobijate samo hladnu vodu.

Ako je voda previše vrela, to može ukazivati na problem sa grejačem. Moguće je da je grejač preopterećen, oštećen ili da postoji problem s termostatom. U ovom slučaju, preporučljivo je pozvati stručnjaka za popravku.

Nizak pritisak vode može uzrokovati nestabilnu temperaturu vode. Proučite pritisak vode na ulazu u protočni bojler i pobrinite se da je unutar preporučenih granica.

Isključite i ponovo uključite protočni bojler: Ponekad, jednostavno isključivanje i ponovno uključivanje protočnog bojlera može ponovno postaviti parametre rada i rešiti privremene probleme.

Proverite cevi i spojeve. Labavi spojevi ili oštećene cevi mogu uzrokovati nepravilan protok vode ili mešanje vruće i hladne vode.

Svakako nemojte dozvoliti da ovaj problem traje dugo, jer od naših električara uvek dobijate garanciju na uslugu, kao i račun za sve zamenjene delove.

Radimo 24 sata, posebno ako su ove situacije u pitanju. Elektro servis vam je na raspolaganju sa najiskusnijim električarima koji svakodnevno popravljaju sve što se tiče struje, bojlera, rasvete.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com