Kada se isključi šporet ringle i dalje greju


 

Kada ste završili sa kuvanjem a ringle su i dalje vrele, ne bi trebalo odmah da paničite. 

Normalno je da ringle ostaju vruće, kada ste završili sa kuvanjem čak i nekoliko sati kasnije. Ringle su podešene tako da se ravnomerno postepeno zagrevaju, da ne bi došlo do pregorevanja, već sve mora ići postepeno.

 Takođe kada se ringle isključe one neće odmah postati hladne, već će biti sve manje i manje toplije, jer je uređaj podešen da zadržava toplotu.

Važno je samo da se ringle hlade određenim intezitetom da ne dolazi do sve većeg zagrevanja, nakon što se isključili šporet, jer bi to moglo da znači određeni kvar, koji bi električar trebalo da pogleda. 

Ukoliko su ringle hladne nakon nekoliko sati, možete biti uvereni da je sve u najboljem redu, a ako ipak sumnjate pozovite naš elektro servis i naši električari će pregledati šporet i ringle i ustanoviti da li sve funkcioniše kako treba da ne bi došlo do oštećenja, jer ne možete izaći iz kuće i ostaviti šporet koji je ugašena koji se ne hladi već ostaje vreo, jer je to potencijalni rizik od požara.

Ne brinite, naši električari će pregledati vaš uređaj i zameniti kablove i ringle ukoliko je to potrebno, kako više ne biste brinuli i bili izloženi opasnosti.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com