Kabl grejalice se zagreva

Kada primetite da se kabl grejalice zagreva to bi trebalo da bude znak za uzbunu. Potrebno je da ispratite da li se kabl sve više i više zagreva i da u tom slučaju isključite grejalicu i pozovite električara.


Moguće je da je u vašem slučaju pregoreo kabl ili je došlo do greške u instalaciji, u neispravnoj utičnici ili utikaču. Obavezno isključite grejalicu, jer postoji veliki rizik od požara i pozovite naš elektro servis. Moglo bi se reći da je ovo potencijalna hitna intervencija i zato pozovite električara iz našeg servisa koji ima preko 40 godina iskustva.

Nakon dolaska na vašu adresu, električar će pregledati instalacije i grejalicu i utvrditi da li je potrebno menjati kabl, utičnicu ili neki drugi deo.

Nakon popravke sledi provera, a naši električari će sačekati da se grejalica opet  zagreje kako bi videli da li je popravka bila uspešna. Ne libite se da nas pozovete čak iako je kasno, vasa sigurnost je naš posao.

U slučaju da primetite zagrevanje bilo kog kabla, uređaja, dim ili miris paljevine, automastki ugasite uređaj iz utičnice i sačekajte nas.

Nakon svake intervencije od nas ćete dobiti račun i garanciju, kako bi bili sigurni i pozvali nas za sve potencijalne buduće popravke.

Naš servis dostupan vam je u bilo kom delu Beograda. U najkraćem roku, u zavisnosti od raspoloživih termina, dolazimo do vas.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com