Dugme ugradne ploče kojim se pale ringle ne reaguje

Kada upalimo ugradnu ploču videćemo da svetle dugmići koje možemo podesiti na određenu visinu temperature. Kada ti dugmići ne reaguju i ne pale se a ploča radi to nas može zbuniti ali dovesti na su opasnu situaciju jer ne možemo znati kada je ploča upaljena i kada radi.


Kako biste rešili problem potrebno je da proverite napajanje. Proverite da li utičnica ima struju i da li je kabal uključen u struju, ukoliko je sve u redu, proverite osigurače. Ako ploča ima osigurače u električnoj kutiji, proverite da li su ispravni i da li su  pregoreli. Ako je osigurač pregoreo, zamenite ga novim istog tipa i amperaže. Ako koristite prekidače, proverite da li su pravilno postavljeni i nisu isključeni.

Ponekad dugmići ne rade kada je ploča masna i prljava i zato je potrebno da je očistite i proverite da li će raditi nakon čišćenja.

Površina takođe mora biti suva a ne mokra, jer se u suprotnom neće uključiti a neke ploče se automatski isključuju ako je na ploči veća količina vode.

Svakako pozovite električara i nemojte problem rešavati sami. Potreban vam je neko sa više iskustva i znanja tako da budete sigurni kada nastavite da koristite ploču.

Naši električari imaju preko 40 godia radnog iskustva u električarskim radovima i popravkama, kako sa pločama tako i sa šporetima.

Dostupni smo svakog dana i u zavisnosti od popunjenosti termina u najkraćem roku dolazimo na vašu adresu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com