SERVIS I POPRAVKA VEŠA MAŠINA BEOGRAD

Motor veš mašine krči

Vaša veš mašina može povremeno odavati čudne zvuke, kao što je lupanje, krčanje ili cviljenje. Postoji nekoliko razloga za neprijatni zvuk veš mašine koja radi, a ovo su neki od njih.

Ukoliko je došlo do nakupljanja prljavštine i nečistoće na remenicama, uzrok bučne mašine bi mogao biti baš ovaj.

Takođe, razlog mogu biti i neispravni ležajevi.


Zamena ležajeva može biti rešenje, kako biste se rešili ovg zvuka ali i omogućili svojoj mašini da pravilno radi. Jedno je jasno, što duže čekate veš mašina će biti u sve lošijem stanju.

Iako postoji prilika da je popravite, tako da ona radi kao nova veliki broj ljudi odlaže popravku sve do faze kad veš mašina ne može da se pokrene odnosno da radi.

Mnogi se tek tada sete da pozovu majstora za veš mašine, a sve se može završiti na daleko jednostavniji način i redovnim servisiranjem.

Redovno servisiranje vaše veš mašine nije samo dodatni trošak, već produžava mašini za pranje veša životni vek.

Ukoliko primetite da motor veš mašine krči, moguće je da je neki deo odeće zapao u mašini i da može da izazove oštećenje delova.

Zamena ležajeva takođe je jedno do rešenja.

Ukoliko majstor utvrdi da je ipak problem u motoru, zamena motora je jedna od najkomplikovanijih popravki i zahteva da majstor odnese mašinu u servis. U ovom slučaju nećete moći da koristite mašinu nekoliko dana, dok majstor ne pregleda celu mašinu i utvrdi da li je još negde osim u motoru problem.

Zamena motora je jedna od najskupljih popravki zato računajte da će, kada mašina bude popravljena, ona još dugo trajati.

Majstori koji su zaposleni u servisu bele tehnike rade servis i popravku svih mašina za veš, pa i mašina za sušenje veša. Bilo koje krčanje ili lupanje u mašini podrazumeva da majstor dođe na vašu adresu i svakako nije nešto što treba ignorisai.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com