SERVIS I POPRAVKA VEŠA MAŠINA BEOGRAD

Jezičak vrata popušta i otvara se kada se veš mašina napuni vodom

Svi koji imaju veš mašinu znaju koliko su sama vrata od veš mašine važna.

Veš mašina ne može da pokrene program, ukoliko postoji problem sa vratima. Problem sa vratima znači da se vrata ne mogu zatvoriti kako bi trebalo, a to ne bi smelo da se dešava kod veš mašine. Jasno je da pri pokretanju veš mašine, bubanj biva ispunjen vodom, koja je potrebna za pranje veša.


Ukoliko vrata od veš mašine nisu automatski zatvorena, zahvaljujući vakumu i posebnoj sistemu bravica na vratima, mašina ne može da radi, jer bi došlo do izlivanja vode a to bi značilo katastrofu za vašu mašinu i kupatilo.

Često se dešava da vakum guma popusti, kada se na njoj ili spod nje nakupi prljavština, tada ona ne može da napravi vakum i tako obezbedi zatvaranje veš mašine, već počinje da popušta. 

Kada jezičak vrata popušta, potrebno je da majstor za veš mašine dođe i detaljno pogleda vrata od veš mašine, kako bi utvrdio da li je problem u tunel gumi ili bravici na vratima koja više ne radi i sprečava vrata da se pravilno zatvore.

Iako je popravka i zamena vrata svakodnevna intervencija majstora za veš mašine, ona je jako važna, jer svakako ako se vrata ne mogu lepo zatvoriti, mašina ne može početi sa radom, što možete proveriti i kod svoje mašine.

Ono što takođe mnogi ne znaju je da se vrata od veš mašine otvaraju nekoliko minuta nakon završetka programa veš mašine.

Ukoliko se otvore odmah, može doći do kvara i zato je važno da poslušate savete servisera. Ukoliko su vrata od veš mašine potpuno oštećena, ne brinite, na tržištu postoje zamenska vrata za bilo koji model mašine.

Bez obzira da li je napuklo stako na vratima, da li je pokvarena bravica ili je tunel guma oštećena, pozovite majstora na vreme.

Njihovo radno vreme je tokom celog dana, svakim danom i vikendom, pa vam neće biti problem da pronađete slobodni termin. Nikako ne vucite vrata od veš mašine i ne pokušavajte nasilno da ih otvorite, već pozovite stručno lice.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com