NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA VIDIKOVCU

Električar VidikovacVidikovac pripada opštini Rakovica, i nalazi se ispred Labudovog i Petlovog brda, a pre Skojevskog naselja i Ceraka, sa druge strane. Tu je i naselje Žarkovo, a ono što želimo reći, jeste da je Vidikovac naselje koje je urbano i ima zaista lep položaj u odnosu na druga i okolna mesta. Zgrade na Vidikovcu su dosta stare, posebno one na Vidikovačkom vencu, tako da je to oko trideset, četrdeset i više godina.

Mnogi građani nisu nikada radili ništa po pitanju održavanja svoje elektro mreže, tako da su došli do toga da je ona zrela sada za zamenu. Ono što mnogi ne znaju, to je da ako se nešto redovno održava, vi tome nečemu produžavate životni ili radni vek, tako da se odlaže kompletna zamena.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE VIDIKOVAC
MAJSTOR ELEKTRIČAR VIDIKOVAC
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE VIDIKOVAC
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA VIDIKOVAC
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA VIDIKOVAC

Majstor električar Vidikovac

U slučaju da na vašoj zgradi nikada i ništa nije rađeno, tada je dobro da se kolektivno dogovorite da se instalacije zamene. Nekada zamenu rade stanari pojedinačnih stanova, i to je ok, ali onda u stanu do njihovog nije promenjeno ništa, i opet imamo potencijalnu opasnost.

Pozovite naše majstore i o svemu se dogovorite.

 


Električar za hitne intervencije Vidikovac

Jedna obična popravka koja se relativno lako rešava, može da bude i hitna intervencija, u isto vreme. Možda se pitate kako je to moguće? Objasnićemo u sledećem primeru.

Recimo da vam je iskočio osigurač za koji je povezan šporet kao potrošač. Kada osigurač nije u redu, nema ni struje u šporetu, pa vi ne možete da radite. Ovo jeste nešto što će majstori brzo da poprave, ali je važno da se odradi odmah. U Beogradu je teško naći majstore koji za ovako sitne kvarove mogu da dođu i to odmah, ali sa našim majstorima to nije slučaj.

Oni dolaze za mele kvarove, istog trenutka, kao i za neke velike i ozbiljne.

Električar za sitne popravke Vidikovac

U primeru koji smo naveli, vidimo da naše ekipe ne razlikuju male i sitne popravke, od onih velikih i krupnih, tako da se sve tretira jednako i važno. Razlog je u tome što ćete vi, za možda nekoliko meseci, pozvati za nešto drugo, ili ćete preporučiti uslugu svojim rođacima, prijateljima, komšijama, kolegama...

Ono što je bitnije od toga, jeste da vi možete da funkcionišete odmah, a ne da čekate da se nekom majstoru oslobodi termin pa da može da dođe.

Popravka svih elektro instalacija Vidikovac

Elektro instalacije treba da budu u dobrom stanju, da biste vi mogli da spavate mirno, jer znate da je vaša porodica na sigurnom. Zbog toga je potrebno da se proveri stanje elektro mreže u objektu, odnosno, stambenoj zgradi, posebno ako je ista stara preko dvadeset i više godina.

Nemojte biti neodgovorni i stalno odlagati pozivanje majstora, jer to zaista može skupo koštati. 

 

Preporuka električara koji pokriva Vidikovac

Kada kažemo da odlaganje pozivanja majstora može skupo da vas košta, pod tim mislimo na štetu koju može da izazove vatra, ako bukne požar, recimo, iz banalnog razloga, kao što je upaljena žica u zidu. Ovo su ozbiljne stvari i zato zovite naše ekipe, pošto imaju najbolje preporuke.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com