NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA SENJAKU

Električar SenjakSenjak je veoma lep i zelen deo grada, spada u elitna naselja, tako da ne čudi želja mnogih ljudi da baš tamo kupe svoju nekretninu. Na Senjaku postoje zgrade koje su stare preko pedeset i više godina, i gde na elektro mreži nikada ništa nije rađeno.

Da li možete da zamislite kako izgleda mreža u jednom stanu na Senjaku, gde stalno protiče struja, a nikada nijedna žica nije promenjena? Mislite li da tu postoji neka opasnost?

Ako ste se zabrinuli, onda slobodno možemo reći da ste u pravu. Iz iskustva naših klijenata, mogli smo da čujemo da ih je neretko u toku noći budio miris paljevine, a ne znaju šta to gori, iako dolazi iz njihovog stana. Onda se ustanovi da se zapalila žica u zidu.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE SENJAK
MAJSTOR ELEKTRIČAR SENJAK
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE SENJAK
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA SENJAK
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA SENJAK

Majstor električar Senjak

Tada ljude hvata panika, isključuju osigurače i zovu majstore da izađu na teren što pre. Naše ekipe su zaista spremne da to tako i učine, i biće kod vas veoma brzo. Odradiće intervenciju i sprečiti veću štetu koja bi mogla da nastane.

Zbog toga nemojte oklevati, već zovite odmah, čim primetite da nešto nije u redu.

 


Električar za hitne intervencije Senjak

Kod intervencija koje se označavaju kao hitne, zaista nema oklevanja i čekanja. Mora se odreagovati brzo, ali se postavlja pitanje – kako, kada ste vi već zvali dosta brojeva telefona i drugi majstori su vam odgovarali da mogu da dođu ali za nekoliko dana?

Kod naših ekipa to nije tako, oni uspevaju da dođu do vas za oko šezdeset minuta od trenutka kada ste uputili poziv, tako da nije važno koji je to momenat bio – da li je u toku noć, praznik, godišnji odmori, neradni dani iz bilo kog razloga...

Dežurne ekipe zato i postoje, da dežuraju, te da mogu da izađu na teren onda kada treba, a ne tek onda kada se uklopite u nečiji raspored.

Električar za sitne popravke Senjak

Sitne popravke su našim majstorima jednako važne kao i one velike, zato što jedan mali posao može da donese mnogo većih poslova, a ono što je važnije od toga, jeste činjenica da sitna popravka nekog uređaja omogućava da isti radi.

Ako ne radi šporet, zato što se pokvarila ringla, ili iskočio osigurač, to jeste sitna popravka, ali vi nećete moći normalno da funkcionišete.

Popravka svih elektro instalacija Senjak

Elektro instalacije moraju da budu proveravane redovno i da budu održavane, jer ako to nije slučaj, onda vi živite u objektu kome preti opasnost od požara ili neka slična situacija. Nemojte dozvoliti sebi da budete neodgovorni, jer šteta može da bude nesagledivo velika.

Postoji stara izreka da su vatra i voda dobre sluge ali loši gospodari, tako da poslušajte ovo i pozovite ekipe da provere u kakvom su stanju vaše žice, kablovi i sve drugo što može da izazove kvarove. 

 

Preporuka električara koji pokriva Senjak

Naši majstori vredno rade preko trideset godina, tako da se to može smatrati najboljom preporukom. Na terenu su videli sve moguće vrste kvarova, pa ih nijedna nova situacija ne može da iznenadi. Pozovite i dogovorite dolazak ekipe.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com