NAJBOLJI ELEKTRIČARI U LEDINAMA

Električar LedineLedine je nekada bilo staro naselje koje je izgrađeno 1961. godine, i zamišljeno je samo kao privremeno. Ipak, to privremeno, ostalo je do dana današnjeg, kada su Ledine postale moderno mesto, koje odlikuju kuće koje su na jedan ili dva sprata, dok su druge prizemne.

Sve u svemu, Ledine se razvijaju, rastu i stalno niču nove zgrade, tako da se ovo naselje pripaja sa jedne strane sa Surčinom, a sa druge, sa Bežanijskom kosom i novobeogradskim blokovima.

Kuće u naselju Ledine, mogu da budu stare od kada je naselje izgrađeno, dakle, od pre pola veka. Zbog toga je veoma važno da se zna u kakvom je stanju elektro mreža takvih objekata. Ne treba posebno napominjati da stare elektro mreže mogu da izazovu pojavu požara i da on može da odnese dosta imovine, pa i da ugrozi ljudske živote.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE LEDINE
MAJSTOR ELEKTRIČAR LEDINE
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE LEDINE
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA LEDINE
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA LEDINE

Majstor električar Ledine

Na elektro mreži ne treba raditi samo onda kada postoji neki kvar, već povremeno proveravati njeno stanje. Tek onda možemo da budemo mirni i da spavamo spokojno.

Naši majstori, kada pogledaju obim posla, kazaće vam i tačnu cenu za zamenu cele ili dela elektro mreže.

 


Električar za hitne intervencije Ledine

Hitne intervencije tako treba i tretirati, kao nešto što ne sme i ne može da se odlaže, već treba odmah izaći na teren.

Veliki je problem kod ostalih majstora što su dosta zauzeti, pa ne mogu, iako žele da odmah dođu do vas.

Sa našim ekipama to nije tako, jer postoji uvek neko ko dežura i ko će prihvatiti poziv i izaći u susret.

Električar za sitne popravke Ledine

Ponekad čak i sitne popravke mogu da budu uzrok neke hitne intervencije.

Primera radi, ako iskoči osigurač za koji je vezan neki važan potrošač, kao što je šporet ili TA peć, onda vi imate problem, jer ne možete da skuvate ručak ili će vam biti hladan stan. Zbog toga su ovo hitne intervencije.

Popravka svih elektro instalacija Ledine

Elektro instalacije bi trebalo da budu nadgledane redovno, u toku nekoliko godina bilo bi idealno da pozovete ekipe da pogledaju stanje vaše elektro mreže. Nemojte da dozvolite da živite u zgradi koja je stara preko pedeset godiina i da spavate mirno, a znate da su u zidovima stare žice, kablovi, i sve je dotrajalo od previše korišćenja.

 

Preporuka električara koji pokriva Ledine

Zato bi trebalo pozvati ekipe stručnih lica da obave proveru i kontrolu, a onda se tek opustiti, kada znate da je sve u redu. Majstori će zameniti one delove elektro mreže koji su dotrajali, i popraviće šta treba. Tako nećete biti u opasnosti od požara i drugih opasnih situacija za imovinu i ljude.

Naše ekipe imaju sjajne preporuke jer rade na terenu u poslednjih trideset i više godina, i tokom tog vremena su na terenu videli sve moguće kvarove, pa ne postoji nijedan koji nisu uspeli da saniraju. Iza njih su hiljade zadovoljnih mušterija, koje svoje iskrene preporuke prenose dalje, svojim komšijama, kolegama, prijateljima, rođacima...

Postanite i vi deo naše velike poslovne porodice, koja se stalno širi i raste, na obostrano zadovoljstvo.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com