NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA KARABURMI

Električar KaraburmaKaraburma se nalazi smeštena između Mirijeva sa jedne strane, kao i Višnjice i Višnjičke banje sa druge, tako da ima prilično lep položaj. Stari deo Karaburme je posebno lep, pa mnoge porodice žele da svoje gnezdo sviju baš u tom delu našeg grada.

Ipak, kada kupujete stan u naselju kao što je Karaburma, pa još u zgradi koja je stara preko trideset i više godina, onda bi trebalo da obratite pažnju na to u kakvom su stanju instalacije. Kada kažemo instalacije, tada mislimo na cevi i na struju, kablove, žice, vodove... Godine upotrebe dovode do istrošenosti, a sve to, opet traži zamenu, tako da je najbolje ako pazarite nekretninu koja je polovna, tj. korišćena, da se odmah uradi renoviranje koje podrazumeva zamenu vodovodnih i elektro instalacija.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE KARABURMA
MAJSTOR ELEKTRIČAR KARABURMA
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE KARABURMA
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA KARABURMA
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA KARABURMU

Majstor električar Karaburma

Samo tako ćete moći mirno da spavate, jer znate da je barem u vašem stanu, sve promenjeno i novo.

Naravno, uvek nešto može da se dogodi i kod komšije i baš zato se i savetuje svima, koji su u mogućnosti, da odrade zamenu elektro mreže u svom stanu, jer je to u interesu svih. 

 


Električar za hitne intervencije Karaburma

Hitne intervencije se zovu baš tako, zato što moraju da se odmah rešavaju. Šta se dešava, da li ste se zapitali, ako se hitne intervencije ne reše odmah i ako dođe do toga da se odlaže rešenje problema?

Običan kvar, može da postane samo još veći ako se problem ne rešava. Stara izreka majstora kaže da svaki kvar raste, dok majstor ne dođe i ne razreši problem.

Kada je struja u pitanju, stvarno ne bi trebalo da se igrate, stoga okrenite brojeve telefona naših ekipa što pre, ako imate neki problem ili sumnjate da nešto nije u redu.

Električar za sitne popravke Karaburma

Nekada ljudi misle da je po sredi sitna popravka, ali je u pitanju u stvari, nešto veoma krupnije.

Primer za to je kada vam se zapali žica u zidu. Ovo može da izazove požar, ali vi spolja, i ne vidite šta se dešava unutra, da vam u zidu nešto gori, da se zapalilo.

Stoga je jako važno, da i kod same sumnje zovete naše ekipe.

Popravka svih elektro instalacija Karaburma

Majstori rade popravke svih elektro instalacija, tako da je potrebno da zakažete obavljanje intervencije. Na Karaburmi ima dosta starih zgrada, pa je normalno da su elektro mreže u njima takođe dotrajale i stare. Nemojte čekati da sve bude još gore, već zovite ekipe na vreme. 

 

Preporuka električara koji pokriva Karaburmu

Ekipe naših električara su svoje preporuke stekle na taj način što su oni spremni da izađu na teren bukvalno u svakom trenutku. Dakle, nemojte da se ustručavate da uputite poziv ako je doba kada gluvo doba noći, ili je možda samo isteklo radno vreme... Takođe, vikendom se radi, tokom državnih i verskih praznika – Nova godina, Božić, Prvi maj, Uskrs, i svi drugi praznici su datumu kojima se redovno obavljaju intervencije. Zbog toga budite slobodni da zovete i znajte da se neće dogoditi da telefon zvoni a da sa druge strane, nema nikog da prihvati vaš poziv.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com