NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA DORĆOLU

Električar DorćolDorćol je centralna gradska opština, tj. jedna od centralnih, tako da su zgrade u njoj veoma stare i datiraju iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka. Interesantno je da ljudi uopšte ne razmišljaju u kakvom su stanju cevi u njihovoj zgradi ili žice i kablovi, tj. elektro mreža, sve dok se nešto ne dogodi.

A dogoditi se može svašta, ako je ceo sistem dotrajao i star. Sa strujom se nije igrati, i svi znamo za izreku da su voda i struja dobre sluge a loši gospodari. Voda može da napravi poplavu i značajnu materijialnu štetu, a čini se da je struja još opasnija, jer stvara mogućnost da izbije požar i da se čak izgube i ljudski životi, u najgorem mogućem slučaju.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE DORĆOL
MAJSTOR ELEKTRIČAR DORĆOL
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE DORĆOL
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA DORĆOL
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA DORĆOL

Majstor električar Dorćol

Zbog toga bi zaista trebalo da znate u kakvom je stanju elektro mreža u vašoj zgradi, posebno ako živite na Dorćolu i ako je ta zgrada dosta stara, više decenija, pa možda i sto godina. Potrebno je da se obrati pažnja kada je nešto rađeno, šta tačno i slično.

Ako ste zvali majstore samo onda kada nešto nije u redu, tada niste mnogo učinili za svoju zgradu. 

 


Električar za hitne intervencije Dorćol

Ne biste želeli da imate neku hitnu intervenciju, a da morate da čekate tri, pet ili sedam dana da ona bude popravljena.

Uzmimo za primer da vam ne radi tabla sa prekidačima za kupatilo. Vi u tom slučaju, nećete moći da uključite bojler. Onda niste u mogućnosti da se istuširate.

Tako da, i ova intervencija za koju bi neko rekao da je mala i nevažna, takođe može da se podvede pod hitne, iako vam ne preti opasnost od požara ili neke druge katastrofe, ali vas onemogućava da vodite normalan svakodnevni život.

Električar za sitne popravke Dorćol

U prethodnom pasusu smo opisali kako se to male intervencije, i sitne popravke pretvaraju u hitne intervenije.

Kod nekih drugih majstora možda ćete morati da čekate da se sve reši i vrati u prvobitno stanje, ali kod naših ekipa to nije slučaj. Oni odmah kreću put vaše adrese.

Popravka svih elektro instalacija Dorćol

Sve elektro instalacije se popravljaju, tako da je važno samo da obavestite naše ekipe da je potrebno da dođu. Termin možete da birate kad vama odgovara, ako nije u pitanju hitna intervencija. Važno je da znate da se na naše majstore zaista uvek možete da oslonite.

 

Preporuka električara koji pokriva Dorćol

Preporuke su stekli tako što su sposobni i spremni da se odazovu na svaki poziv, i da odrade bilo koju intervenciju, u bilo koje vreme. Dakle, nije važno da li je praznik, godišnji odmor, neradno vreme, vikend ili bilo šta slično, naši majstori će doći kod vas.

Takođe, nije važno ni u kom delu Beograda se nalazite, jer majstori dolaze u roku od sat vremena od trenutka kada prime poziv. Ovo ističemo jer je Dorćol sam centar grada, ali ipak se nekada lakše stiže iz Pančeva do centra prestonice, nego sa jednog njenog kraja na drugi. Ipak, za naše ekipe ni saobraćajni špicevi ni gužva, nisu nikakva prepreka za rad.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com