NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA CERAKU

Električar CerakCerak se nalazi nakon Filmskog grada, Čukaričke padine sa jedne strane, i Skojevskog naselja preko puta, kao i Vidikovca, Labudovog i Petlovog brda sa druge strane. Izuzetan položaj ovog naselja, kao i lepe zgrade za kolektivno stanovanje koje ga krase, učinile su Cerak veoma privlačnim mestom za život mnogih porodica.

Ako ste kupili stan na Ceraku, onda svakako znate da je ta zgrada stara više decenija. Trebalo bi da se raspitate da li je nešto rađeno na elektro i vodovodnoj mreži.

Jer, kada kupujete stan u staroj gradnji, vrlo je važno da vodite računa koliko je mreža održavana. Struja i voda su dobre sluge a loši i zli gospodari, kaže stara izreka. To bi značilo, da lako može da dođe do poplave ili požara, ako nikada ništa nije rađeno na mrežama, a one su stare oko pola veka.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE CERAK
MAJSTOR ELEKTRIČAR CERAK
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE CERAK
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA CERAK
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA CERAK

Majstor električar Cerak

Ukoliko kupujete stan, dovedite da sve bude cakum pakum, tako da možete da spavate mirno. Naši majstori odrađuju posao po realnim cenama, a po svim pravilima struke.

Cenu saznajete kada se vidi koji je tačno obim posla, što znači da morate pozvati radi procene. 

 


Električar za hitne intervencije Cerak

Čak i male intervencije mogu da budu hitne, i to ne zavisi uvek od obima posla, pa čak ni od toga da li vam preti opasnost od požara. Prava ilustracija za to je kada vam otkaže neki uređaj koji radi na struju, a bez njega je svakodnevni normalan život skoro pa nezamisliv.

To može da bude šporet ili TA peć, ili bilo šta drugo. Zbog toga, naše ekipe dolaze do vas za oko sat vremena od momenta kada ste uputili poziv.

Električar za sitne popravke Cerak

Naši električari ne prave razliku da li je posao velikog ili malog obima, tj. da li su popravke sitne ili su veće.

To je takav stav, koji govori pre svega o profesionalnosti.

Jer, svejedno je šta se popravlja, važno je da se problem reši i da vi nastavite da živite normalno.

Popravka svih elektro instalacija Cerak

Sve elektro instalacije mogu da se poprave ili da se obavi njihova zamena, dovoljno je samo da uputite telefonski poziv našim majstorima. Oni će doći do vas za oko sat vremena, bez obzira u kom delu grada se nalazite. Zanimljivo je da se nikada neće dogoditi da vaš poziv bude na čekanju odnosno da nema ko da isti prihvati. Dežurne ekipe se tako i zovu, jer su dežurne i dostupne u svakom trenutku.

 

Preporuka električara koji pokriva Cerak

Upravo to je i glavna preporuka naših majstora, što su oni već više od trideset godina, dostupni u svakom trenutku da reše vaš problem, ma šta to bilo. Hitni dolasci na teren imaju nešto višu cenu, iz jasnih i razumljivih razloga, dok se izlazak na adresu nikada ne naplaćuje. Bitno je da znate i to da je cena uvek realna, i da je svakome prihvatljiva ko želi stručnog, profesionalnog i iskusnog majstora.

Cenu ćete saznati na licu mesta, kada majstori dođu i uspostave preciznu dijagnostiku. Zato samo budite malo strpljivi, da ne biste čuli paušalnu cenu preko telefona.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com