NAJBOLJI ELEKTRIČARI U BRAĆE JERKOVIĆ

Električar Braće JerkovićNaselje Braće Jerković je staro beogradsko naselje, koje ima veoma lep položaj. Zgrade koje se nalaze u ovom naselju stare su preko trideset i više godina, tako da na mnogim elektro mrežama nije rađeno nikada ništa, osim kada su se dešavale hitne intervencije.

Sve je podložno starenju, pa tako i elektro mreža, koja ima žice, kablove, sklopke i sve ostalo što je potrebno da bi struja proticala kroz vaše domaćinstvo. Kada sve to ostari, usled upotrebe i dotraje, tada postaje potencijalno opasno.

Na primer, može da vam se dogodi da spavate i da vas iz sna probudi miris paljevine. On dopire iz vašeg stana, ali vi ne znate šta to može da gori. Na kraju, ispostavlja se da je to žica koja se zapalila u zidu, i ovo je već hitna intervencija. Potrebno je da se majstori odmah pozovu, kako bi bila sprečena veća materijalna šteta. U slučaju struje, šteta je požar, a on, zna se, guta sve pred sobom.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE BRAĆE JERKOVIĆ
MAJSTOR ELEKTRIČAR BRAĆE JERKOVIĆ
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE BRAĆE JERKOVIĆ
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA BRAĆE JERKOVIĆ
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA BRAĆE JERKOVIĆ

Majstor električar Braće Jerković

Da ne biste snosili velike posledice, dobro je da majstore zovete čim primetite bilo šta sumnjivo.

Jer, požari mogu da imaju velike razmere, pa da pored vašeg stana, strada i stan koji se nalazi iznad, ispod ili pored vas.

Zato je jako važno da se odmah javite. 

 


Električar za hitne intervencije Braće Jerković

Kada uputite poziv, smatrajte da ste uradili sve što je do vas. Drugo ništa ne možete osim da sačekate da ekipe dođu i da problem reše. Oni će to učiniti u roku od sat vremena od trenutka kada ste se javili, i dolaze do vas gde god da se nalazite na teritoriji Beograda.

Ovaj dolazak se ne naplaćuje, već samo ruke majstora, materijal koji se potroši tokom intervencije, i eventualno, rezervni delovi koji se menjaju.

Električar za sitne popravke Braće Jerković

Sitne popravke isto mogu da budu hitne intervencije, kao što je na primer, pokvarena TA peć.

Vi tada ne možete da zagrejete svoje prostorije, i iako vam ne preti opasnost od požara ili neke slične katastofe, ne možete ni da provodite hladne dane u hladnom prostoru.

Naši majstori mogu doći veoma brzo.

Popravka svih elektro instalacija Braće Jerković

Naše ekipe rade opravke svih elektro instalacija i ono što je veoma zanimljivo, a dosta ljudi to ne zna, to je da kod naših majstora ne postoje mali i veliki kvarovi, već samo intervencije koje su jednako važne. Upravo zbog ovog stava, naši majstori su veoma cenjeni i poštovani, jer im je svaki posao bitan.

 

Preporuka električara koji pokriva Braće Jerković

Zahvaljujući tome, nastaje niz preporuka, jer se zadovoljni građani javljaju ponovo kad im nešto zatreba, a takođe i obaveštavaju svoje rođake, komšije i prijatelje o poslovnosti, profesionalnosti i korektnim cenama. Na ovaj način, mreža zadovoljnih klijenata se stalno širi, i jedan dobro obavljen posao donosi još nekoliko novih. Ekipe električara iz našeg servisa tako posluju tokom više od trideset godina i nadaleko su poznati, pre svega zbog svoje spremnosti da izađu na teren onda kada to niko nije u stanju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com