NAJBOLJI ELEKTRIČARI U BORČI

Električar BorčaBorča se nalazi na levoj obali Dunava, i pripada opštini Palilula. Mnogi je nazivaju drugim Novim Beogradom, jer se veoma ubrzano razvija, ima mnogo zelenila i raznih kulturnih, poslovnih, sportskih sadržaja i centara.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE BORČA
MAJSTOR ELEKTRIČAR BORČA
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE BORČA
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA BORČA
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA BORČU

Majstor električar Borča

Sve više ljudi nastanjuje Borču, gde niču i nove zgrade, u koje je potrebno uvesti struju.

Naši majstori se tim poslovima bave preko trideset godina, tako da je samo potrebno da ih kontaktirate i oni će doći da pogledaju o kom obimu posla je reč.

Nakon razgovora sa vama, tačno će vam reći koju cenu treba da platite. 

 


Električar za hitne intervencije Borča

Ova cena je uglavnom sasvim tačna, uz ogradu da može da se desi da u toku rada nastane potreba za nekim dodatnim poslovima koji nisu mogli da budu viđeni u startu, a koji moraju da podignu cenu.

O tome ćete biti obavešteni na vreme, ako se to uopšte desi i daćete svoju saglasnost, ako želite, da se započeti radovi nastave.

Električar za sitne popravke Borča

Na ovaj način, nema propusta u radu, nema grešaka ni skrivenih troškova, koje niko ne voli.

Ono što vam bude rečeno, to ćete i platiti, bilo fakturom, bilo gotovim novcem, za koji isto dobijate račun.

Sitne popravke mogu da budu svašta, od običnih zamena osigurača pa do zamene utičnica, itd. Sve ove popravke treba znati odraditi i zbog toga je najbolje da se sve radi po pravilima struke.

Popravka svih elektro instalacija Borča

Ma koliko mala neka intervencija bila, uvek je bolje da je odrade lica koja su stručna i koja imaju znanje i iskustvo. Ako sami radite, može da se dogodi da se negde zbunite, ili da se javi takva situacija koju ne umete da rešite. Onda se obično zovu majstori da odrade korekcije, što dovodi do toga da se isti posao radi po dva puta, a to niko ne želi.

 

Preporuka električara koji pokriva Borču

Borča je zaista veliko naselje, i meštani obično traže dobre majstore koji mogu da završe posao kako treba i brzo, a kada je reč o hitnim intervencijama, od presudnog je značaja da se odmah izađe na teren. Upravo time se naši majstori mogu pohvaliti, jer dolaze u roku od sat vremena, u bilo koje vreme da pozovete. To može da bude u toku noći, ili u vreme najgoreg saobraćajnog špica, oni će stići do vas za 60 minuta.

Takođe, neradni dani ne postoje, pa se uvek osećajte slobodnim da zovete brojeve telefona.

Cene su realne i svima prihvatljive, tako da je potrebno samo da sačekate da majstori izađu na teren i da pogledaju koji je obim posla. Veolma je teško da se cena govori preko telefona, jer se ništa nije videlo, pa se onda dobija pogrešan utisak i cena je samo paušalna. Tek kad majstori uspostave tačnu dijagnostiku, onda će vam reći koja je to novčana cifra koju treba izdvojiti.

Ova cena se ne menja do završetka radova, tako da niko neće biti neprijatno iznenađen. Važno je samo da se javite na vreme, dok intervencija nije postala hitna.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com